Palota az Öreghegyen

1315 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Székesfehérvár Öreghegy legszebb részén kínálom eladásra, ezt a csendes utcában fekvő, csodálatos családi házat. A hatalmas méretek és a sok szoba akár többgenerációk együttélésére is alkalmassá teszik ezt a házat.

Az szinte biztos, hogy ennyi pénzért, ilyen jó helyen már nem venni, vagy építeni egy ekkora házat.

Az épület egy 911 négyzetméteres parkosított telken fekszik, ahol a ház mellet még egy fűthető medence és egy garázs is helyet kapott. A földszinten nappali, étkező, hatalmas konyha, 2 szoba, egy fürdőszoba, egy WC kapott helyet 174 négyzetméteren. A nappaliból közvetlen kijárat van a délnyugati fekvésű hatalmas teraszra, ahonnan lépcső vezet a medencéhez.

A tágas tetőtérben négy igazán nagy méretű napfényes szoba és egy fürdőszoba + külön WC kapott helyet. Igény szerint önálló lakrésznek is kialakítható, hiszen a lépcsőházon keresztül közvetlenül is megközelíthető.

Az alagsorban kapott helyet a két állásos garázs, a szauna zuhanyzóval, egy terem billiárd asztallal és még több tároló helyiség, szintén 174 négyzetméteren.

A ház 1990-ben épült és 2008-ban esett át egy teljes felújításon. A kivitelezés mindenhol minőségi anyagok felhasználásával történt. Egyedi gyártású fa nyílászárók, márvány pult a fürdőszobában stb. A belső elrendezés tervezésekor figyelembe vették, hogy igény szerint a két lakószint külön egységként is funkcionálhat.

A fűtés gázkazánnal történik. Helyiségenként a legideálisabb hőleadó berendezést alkalmazva. A szobákban radiátorokat, míg a közösségi terekben, fürdőszobákban padlófűtést alkalmazva. A legnagyobb emeleti szobában még egy kandalló is található.

Elhelyezkedés szempontjából szinte ideális helyen van ez az otthon. Az autópálya és a város is pár perc alatt elérhető autóval. Aki esetleg a tömegközlekedést választja annak is csak pár perces séta, hogy a közeli buszmegállók valamelyikét elérje. Egyébként a két garázson (3 autó) kívül van még hely parkolásra a ház udvarán vagy akár a ház előtt az utcán is.

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila

Wollein Attila

Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban