Ez az ingatlan foglalózva van

Panel a Tiszán-túl

5942 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Újszeged kedvelt, zöldövezeti, jó közlekedésű részén, a Vedres utcában vált eladóvá egy 54 m2-es részben felújított, 2 szobás, erkélyes, 3. emeleti panellakás. Az ingatlan hatalmas, árnyékot adó fákkal övezett utcában található, a kutyasétáltatásra, sportolásra lehetőséget adó töltés szomszédságába.
A lakáson 2021-ben felújítási munkálatok kezdődtek, a bejárati ajtó és a külső nyílászárók cseréjével, illetve ezek redőnyözésével, rovarhálók szerelésével. Festést és burkolatcserét követően a konyha is új arculatot kapott egy új konyhabútorral, valamint az előszobában lévő beépített szekrény kibontásával és egy kisebb, de esztétikusabb bútor elhelyezésével itt is egy kényelmesebb teret alakított ki a tulajdonos. Megtörtént a lámpák, konnektorok, villanykapcsolók cseréje, új biztosító tábla került felszerelésre, a mai követelményeknek megfelelően FI relével.
A fürdőszoba és a wc felújítására nem került már sor, ez az ön kreativitására vár, melynek előnye, hogy a burkolatok színét és mintáját ön választja és még azt is eldöntheti, hogy zuhanyzó vagy fürdőkád kerüljön beépítésre.
A lakásban lévő bútorok opcionálisan a vételár részét képezik.
Amennyiben kihagytam valamit a leírásból és kérdés merül fel önben az ingatlannal kapcsolatban, mely megválaszolatlan maradt, kérem hívjon!
Az adás-vétel során teljeskörű ügyintézést biztosítok, megtekintéstől a birtokbaadásig. Szükség esetén ügyvéd és hitelszekértő kollégám is rendelkezésére áll, valamint együtt dolgozom lakberendezővel.
Kissné Pipicz Szilvia
+36307472053
kissne.szilvia@ving.hu

Kissné Pipicz Szilvia

Kissné Pipicz Szilvia

2 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (30) 747 2053
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban