Panel lakás eladó, ahova még bérlőt sem kell keresni!

479 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Zalaegerszeg Landorhegy városrészében, egy csendes utcában kínálom eladásra ezt a felújított állapotú, 42 m² alapterületű panel lakást. Az ingatlan egy 4 szintes épület 3. emeletén található, így biztosítva a nyugodt lakóközösséget.

A felújítás során a nyílászárók műanyagra lettek cserélve, redőnyözöttek és szúnyoghálóval felszereltek. Múlt évben az épület teljes tető és homlokzatszigetelésen, valamint házközponti fűtés gépészeti korszerűsítésen esett át .

Helyiségei az alaprajz szerinti elrendezésben: nappali, hálószoba, konyha, fürdő külön WC és egy kamra. A nappaliról egy francia erkély nyílik. Továbbá a közös tároló pedig kényelmes megoldást jelent majd a kisebb holmik elhelyezésére.

Az ingatlannak alacsony fenntartási költségei vannak, ami nagyszerű lehetőséget nyújt mindazoknak, akik szeretnének spórolni a kiadásaikon. Rezsiköltség összesen 34.000 Ft, ami tartalmazza már a közös költséget.
Az ingatlant jelenleg bérlő lakja, így ha befektetésként keres lakást itt még bérlőt sem kell keresnie!

A jó közlekedés és a környék infrastruktúrája szintén kedvező. A közelben találhatóak boltok, iskolák, óvodák, de a kikapcsolódni vágyók is megtalálják a számításaikat, hiszen az Alsóerdő Sport és Élménypark is könnyen elérhető a lakástól.

További információk:
Bakonyi Regina
0670/420-6829

Bakonyi Regina

Bakonyi Regina

4 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Zalaegerszeg
+36 (70) 420 6829
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban