Panelárból kertesházba Székesfehérváron

3422 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Székesfehérvár kedvelt kórházközeli, kertvárosi városrészében eladó ez a kétszobás, igény szerint felújításra szoruló, 50 négyzetméteres házrész. A kis házikóból barátságos otthon varázsolható és még egy kis zöld terület is jár hozzá, ami bőven elég, ha csak a pihenéshez van rá szükség.

A ház a 60-as évek végén épült téglából. Minden működőképes benne, de a mai kor igényei szerint már ráfér a felújítás. A házba a víz, szennyvíz és a villany is be van vezetve. A fűtést elektromos, hőtárolós kályhák biztosítják kedvező költséggel. A házba be van vezetve a 3x16 Amper és az éjszakai áram is.

A lehetséges elrendezésre mellékelek egy tervrajzot. Ennek segítségével szinte bontás nélkül egy korszerű elrendezésű lakás alakítható ki belőle. De, aki többre vágyik, annak még ott a padlás is, ami akár tetőtérré alakítható.

A telken még másik két lakrész is van, melyek hivatalosan a földhivatalnál is nyilvántartott használati megosztással osztoznak a telken. A szomszédok barátságosak. A saját kertrész akár teljesen elszeparálható intim belső térré alakítható.

Gyalogostávolságra található a kórház, Halesz park, óvoda, bölcsőde, iskola. A belvárost számos buszjárat segítségével tudjuk megközelíteni. Az utcában ingyenes a parkolás.

Ez a ház ideális kiscsalád vagy egyedülállók állandó otthonának is.

Vigyázzon, mert ha megnézi és beleálmodja a nyugalom és a csend szigetét, akkor rájön, hogy erre van szüksége, főleg, hogy az ár irányár!!!

Wollein Attila

Wollein Attila

Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban