Panelárból kis ház

747 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nyugodt, csendes környezetre vágyik a munkanapok rohanása után? Olcsó is legyen, de helyijárattal megközelíthető helyen legyen Székesfehérváron?

Ha nem ijed meg attól, hogy a saját igényei szerint befejezzen egy megkezdett építkezést, akkor Önre vár ez az ígéretes, 36 négyzetméteres kis házikó a Feketehegyi zártkertekben. Állandó ottlakásra is alkalmas. De hétvégi háznak is ideális. Jelenleg kert megnevezésű. A művelés alól kivett területté való átminősítése még nem történt meg.

Ajánlatokat 2023.02.28.-ig várunk! A legmagasabb ajánlatot adóé lesz az ingatlan. A hirdetési árnál alacsonyabb ajánlat nem adható!

A ház két szintes. A terek még nincsenek falakkal elválasztva, ezért bármilyen kialakítás lehetséges. Például a földszinten egy nappali konyhával és fürdőszoba wc-vel. A tetőtérben pedig egy tágas hálószoba.

A ház, egy 505 négyzetméteres, zöldövezetben elhelyezkedő zártkerti telken fekszik. Az utcában állandó lakosokkal és kedves szomszédokkal. Az udvaron van elég hely a kertészkedéshez vagy a leendő kerti partikhoz. Autókkal a ház mellett, a telken lehet parkolni.

A fűtés megoldható elektromos árammal vagy kályhával. A melegvíz pedig bojlerrel. A telken van fúrt kút, már csak a szennyvíztároló hiányzik.

Elhelyezkedés szempontjából is megfelelő. A helyi járatos buszmegálló kb. 400 méterre. Székesfehérvár központja pár perces autóúttal megközelíthető, de Budapest és a Balaton is gyorsan elérhető, hiszen az autópálya is csak 10 percnyire van.

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Wollein Attila

Wollein Attila

Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban