Panelból zöldövezetbe!

815 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Lovasberényben, csendes belterületi helyen, teljes közművel ellátott utcában eladó ez a masszív kőből és téglából épült nappali + 2 szoba + 1 félszobás családi ház. 278 négyzetméteres telken, beépíthető tetőtérrel.

Igény szerint felújításra szorul és csodás családi fészek alakítható ki belőle. A külső nyílászárók és a bejárati ajtók cseréje már megtörtént. A tetőtérhez vezető lépcső is már részben ki van alakítva.

A fűtés gázkonvektorokkal és elektromos fűtőpanelekkel van megoldva. A nyári meleg ellen a környező fák árnyéka és redőny segít védekezni.

A telek nem nagy, cserébe nem kell sokat foglalkozni a gondozásával. De éppen elég ahhoz, hogy a család kedvencei szaladgáljanak benne vagy akár kerti partik helyszíne legyen.

A közlekedés kiváló. Távolsági buszmegálló 6 perc sétára. Az autópálya és a Velencei tó 10 kilométerre található. Bolt 10 percnyi sétára.

Ha nyugalomra vágyik, ez a ház ideális akár pihenés vagy állandó otthon céljára is, hiszen nincsenek szomszédok sem a közvetlen közelében.

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila

Wollein Attila

Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban