Panellakás, ha szereti a nyüzsgést és a nyugalmat is

152 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Közel a belváros, de mégis csendes ez a Dózsa városrészben levő 2 szobás lakás, mert nem főútvonal mellett van és az ablakai egy parkra néznek. A 4. emeletre már szinte semmi sem hallatszik fel. Egyedülállóknak, pároknak, kiscsaládosoknak ideális, mert a nappali és a másik szoba elég kuckót biztosít mindenki számára. Befektetőknek is érdekes lehet, hiszen keresik az ilyen lakásokat a bérlők és a jelenlegi bérlő is szívesen tovább bérelné.

Az épület már korszerű külsőt és hőszigetelést kapott a panelprogram keretein belül. A külső nyílászárók és a bejárati ajtó is újra lettek cserélve. Ezeknek köszönhetően a fűtésköltség alacsony.

A lakás átlagos állapotban van. Természetesen lehetne a mai kor igényei szerint felújítani, de minden működik benne és akár egy festés után máris használható.

Az előszobában levő beépített szekrény sok mindent elnyel, de ha mégis lesz valami, ami nem a szekrényekbe, akkor a lakásban levő saját tárolóban minden el fog férni.

A közelben szinte minden fontos intézmény megtalálható 10-15 perces sétán belül, bevásárlóközpontok, élelmiszerboltok, piac, orvosi rendelők, bölcsőde, óvoda, iskola és egyéb közigazgatási intézmények. Az autósok is örülhetnek, hiszen számukra pedig ingyenes parkoló áll a rendelkezésre.

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila

Wollein Attila

Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban