Panoráma, erdő, tó, termálfürdő, magas rezgés!

4356 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó egy varázsos, meghitt hajlék!
Béke, nyugalom, biztonság, gyönyörű kilátás, kristálytiszta levegő, pozitív energiák! Amennyiben erre vágyik megtalálta álmai nyaralóját, vagy akár otthonát.
Az ingatlan elosztása a következő: 55nm kőház, kívül-belül faborítással. Amerikai konyhás nappali, 2 háló, 1 gardróbszoba, 1 szoláriummal ellátott fürdőszoba, egy előszoba, melyben egy 2 személyes infraszauna van kialakítva. Az egyik terasz 10.24nm, ezen kívül van még egy fedett terasz, melyet akár fatárolásra is lehet használni, és egy nyitott terasz, mely alapul szolgálhat egy plusz szobával való bővítéshez. A terasz előtt kerti tó van kialakítva, melynek befóliázása és növényekkel, halakkal való megtöltése már az új tulajdonosra vár. Villany, víz be van vezetve, plusz egy 7 m3-es esővízgyűjtő tartály van a rendszerre csatlakoztatva, mely tetszés szerint átkapcsolható. A fűtés kályhával megoldott, a szigetelés pedig kiváló. A telek mérete 3408 m2, melyen termő gyümölcsfák: alma, körte, szilva, cseresznye, meggy található. A házat leírhatatlan harmónia és csodálatos energia veszi körül, a panoráma önmagáért beszél. A szemben lévő dombokon őzek és szarvasok szoktak legelészni. A faluban termálfürdő és horgásztó, valamint hűvös erdei kirándulóhelyek találhatók. Hévíz 54 km-re, Balaton és Őrség 75km, Zalaegerszeg 24km-re van.
Lépjen ki a mókuskerékből, az egészségtelen, rohanó életmódból és élvezze a kikapcsolódást, nyugalmat, szépséget, pihenést, jó levegőt. Amennyiben erre van szüksége várom hívását mielőbb!

Szekér István

Szekér István

Prémium ingatlanértékesítő
Szombathely
+36 (30) 846 8909
Szekér István

Szekér István

Prémium ingatlanértékesítő
Szombathely
+36 (30) 846 8909