Inaktív ingatlan, csak a link birtokában tekinthető meg

Panorámás családi ház Pilisborosjenőn

1560 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Teve-szikláról híres, Pilisborosjenőn kínálok eladásra , egy felújított ,panorámás családi házat.
A tégla építésű, 80m2-es hasznos lakóterülettel rendelkező ház, 2006-ban egy teljes felújításon esett át.
A 786m2-es telekkel rendelkező, külső hőszigeteléssel ellátott, gyönyörű panorámás családi ház, egy csendes környezetű lakóövezetben épült.
Az ingatlan két szinttel rendelkezik, melyek külön bejárattal érhetőek el, így akár két generáció részére is tökéletesen alkalmas lehet.
Az alsó szinten konyha, étkező és nappali egy légtérben, egy hálószoba, fürdőszoba egyben a WC-vel, illetve közlekedő és egy előszoba kapott helyet 45m2-en.
A 35 m2-es emeleten, kialakításra került egy nappali, egy hálószoba és egy fürdőszoba egyben WC-vel, illetve erkély tartozik ehhez a szinthez, ahonnan meseszép kilátás tárul elénk a Pilisi hegyekre.
A rendezett,szépen parkosított telken található még, fúrt kút, különböző melléképületeket, melyek tárolóként, nyári konyhaként funkcionálnak.
Tartozik egy személygépkocsi beállására alkalmas garázs is az ingatlanhoz, amit jelenleg tárolóként használnak a tulajdonosok.
Az épület teljes egészében alápincézett, ahol helyet kapott a gázkazán , mely gondoskodik a családi ház melegéről a téli hideg napokon.
Mind a közlekedés, mindaz elhelyezkedés szempontjából, a családi ház jó adottságokkal rendelkezik.
Ajánlanám azon kedves érdeklődőknek, kik természet közeli helyen, de mégis közel Budapesthez keresik új otthonukat.
Várom megtisztelő hívásukat.


Slájer Tamás

Slájer Tamás

Ingatlanértékesítő
Tinnye
+36 (20) 363 5186
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.