Panorámás családi ház, Üröm csendes részén

534 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A városból kimenekülök körében, az egyre közkedveltebbé váló Ürömön kínálok eladásra egy kétszintes, panorámás családi házat.
A település vonzereje, a jó levegő, a természet közelsége, és nem utolsó sorban a közeli belváros és a jó közlekedési adottságok.
Az ingatlan a 60-as években, egy 662m2-es telken épült tégla falazattal, tehermentes, minden közművel ellátott, és csodálatos panorámával rendelkezik.
Klíma berendezéssel ellátott családi ház 62m2 alapterületű, melyhez egy 24m2-es fedett terasz tartozik, melyről pazar kilátás tárul elénk.
Az ingatlan állapota külsőleg felújítást igényel, míg a belső terek rendezett, modern állapotúak.
A kis alapterülettel rendelkező házban kialakításra került egy nappali, egy hálószoba, dolgozó szoba, melyből akár egy hálószoba is kialakítható, konyha-étkező, fürdőszoba egyben a WC-vel.
Az otthon melegéről gáz-cirkó gondoskodik, radiátorok hőleadásával, illetve rásegítésként egy kandalló, mely a nappaliban található.
A telken egy személygépkocsi beállására zárt garázs, valamint egy fedett beálló, mely két személygépkocsi befogadására alkalmas.
Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, jó infrastruktúrával rendelkezik, ugyanis a vasútállomás, buszmegálló pár perces sétával elérhető. Bevásárlási lehetőségek, illetve minden fontos szolgáltató a közelben megtalálható.
Ajánlanám azon kedves érdeklődőknek, akik közel Budapesthez, de mégis a természet közelében keresik családi otthonukat.
Várom megtisztelő hívásukat, keressenek bizalommal.

Slájer Tamás

Slájer Tamás

Ingatlanértékesítő
Tinnye
+36 (20) 363 5186
Slájer Tamás

Slájer Tamás

Ingatlanértékesítő
Tinnye
+36 (20) 363 5186

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.