Panorámás családi ház, Üröm közkedvelt részén eladó

1132 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Budapest szomszédságában, Üröm Péterhegyen kínálok megvételre, egy három szintes családi házat.
A városból kimenekülök körében, az egyre közkedveltebbé váló Üröm, frekventált részen található az ingatlan.
1960-ban, tégla falazattal épült családi ház, két utcáról is megközelíthető, gyönyörű panorámával rendelkezik, tehermentes, több generáció együtt élésére is tökéletesen alkalmas, és akár azonnal birtokba vehető.
572m2-es telken helyezkedik, a 172m2 lakóterülettel rendelkező családi ház, mely az elmúlt évek során folyamatosan bővült , és nyerte el így a jelenlegi formáját. Erős felújításra, korszerűsítésre, illetve modernizálásra szorul, melyet új tulajdonosa ízlése, elképzelése szerint alakíthat.
A három szintből, az alsó szinten került kialakításra három hálószoba, konyha, étkező, közlekedő, fürdőszoba, és egy garázs, mely egy személygépkocsi beállására alkalmas, valamint egy nagy terasz kapcsolódik ehhez a szinthez, melyről pazar kilátás tárul elénk.
A emeleti szinten található három hálószoba, nappali, illetve egy konyha, fürdőszoba, külön helyiségben WC, és a közlekedő.
A 70m2-es legalsó szinten, melyet nevezhetünk szuterén szintnek is, tárolásra alkalmas helyiségek találhatóak, de akár egy külön lakrésznek is tökéletesen kialakítható.
Az otthon melegéről gázkazán gondoskodik, radiátorok hőleadásával.
Az ingatlan központi elhelyezkedésű, ez által a közelben vasútállomás, buszmegálló, bevásárlási lehetőségek, valamint minden fontos szolgáltató megtalálható.
Ajánlom ezt az ingatlant azon kedves érdeklődők részére, kik közel a belvároshoz, kellemes környezetben, jó közlekedési lehetőségekkel keresik, akár több generációs új családi otthonukat.
Várom megtisztelő hívásukat, keressenek bizalommal.

Slájer Tamás

Slájer Tamás

Ingatlanértékesítő
Tinnye
+36 (20) 363 5186
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.