Panorámás családi ház Veresegyházon

2689 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Veresegyházon, Széchenyi dombon eladó gyönyörű kertes, nagy családi ház.

Nyugodt, családiházas, rendezett környezetben helyezkedik el a családi ház 700 m2-es saroktelken, panorámás kilátással a Fóti Somlyó Természetvédelmi terület dombjaira.

A ház hasznos élettere 320 m2, mivel 3 szintes. Tartozik hozzá pince, szerelőaknás garázs, amely fűthető, valamint rendelkezik több mint 500 m2-es kerttel és fúrt kúttal is az ingatlan. A telek mérete 700 m2, aszfaltozott utcafronttal és földutas oldalsó zsákutcával rendelkezik. A ház 1980-'81-ben épült, azóta többször lett felújítva, azaz karbantartva, fejlesztve. A sátortetőt pala fedi, a tetőtérben külön lakás kialakítható, amelynek a munkálatait félbehagyták. A ház felújítást igényel, de komolyabb átalakítás nélkül könnyen kétgenerációs családi házzá alakítható.

A földszinten található több közlekedő, a konyha kamrával és külön étkezővel, a garázs, egy külön WC és a kazánház. Illetve innen nyílik lejárat a pincébe.

Az emeleten 3 szoba található, a nappalinak használt szoba erkélyes.

A tetőtérben 1 szoba van már kialakítva erkéllyel, mellette elkezdődött egy kis konyha és egy fürdőszoba kialakítása, így az új tulajdonos ízlése szerint könnyen alakítható tovább.

A központi fűtést gázkazán és vegyes tüzelésű kazán biztosítja (radiátor).

A ház körüli járda, a garázshoz és a kapuhoz vezető terület, valamint egy külön kocsibeálló betonozott. A merőleges zsákutcából egyaránt kétszárnyas kocsibeálló áll rendelkezésre.

Az ingatlan remek és közkedvelt lokáció mellett kiváló befektetés, hiszen az igényektől függően, akár az újonnan kialakított földszinti 2 vagy 2 és fél szobás kb. 100-110 m2-es lakás, akár a fennmaradó minimum 4 szobás kb. 200-220 m2-es házrész könnyedén értékesíthető. Továbbá a telken bőven van hely kocsibeállónak, vagy akár épített garázsnak, műhelynek, medencének. így a jelenlegi garázst szobákká alakítva a földszinten kialakítható 100-110 m2 alapterületű minimum 2 szobás lakás, privát kerttel és privát bejárattal, így az ingatlan megmaradó, további 4 és fél szobája még mindig tágas otthon marad egy nagy család számára is, ahová a csendes zsákutcából nyíló hatalmas privát kerten keresztül lehet bejutni.

Az ingatlan infrastruktúrája és elhelyezkedése kiváló.
A helyi buszjárat megállója gyalogosan 4 percre található az ingatlantól. Továbbá a vonat, amellyel Budapestre közvetlen lehet közlekedni, gyalogosan 10 perc alatt elérhető. A távolsági buszjárat Gödöllőre 8 percre található az ingatlantól.
Bölcsőde, óvodák, több általános iskola (önkormányzati, egyházi, Waldorf), valamint gimnázium áll a gyerekek rendelkezésére a városban, amelyek az ingatlantól rövid távolságon belül elérhetőek.

A családi ház nagysága ideális nagy családnak, avagy alkalmas két lakásnak, így ideális külön költöző családoknak, 2 generációnak is.

Az ingatlan per és tehermentes, azonnal költözhető.

Ügyfeleimnek teljesen díjmentes hitelügyintézést kínálok, illetve egyéb szolgáltatást (ügyvéd, energetikus).
Hívjon bátran, bármikor a nap 24 órájában, azonnal rendelkezésére állok.

Beautiful detached house with a garden for sale in Veresegyház, Széchenyi hill.

The family house is located in a quiet, detached, tidy environment on a 700 m2 corner plot with a panoramic view of the hills of the Fóti Somlyó Nature Reserve.

The house has a useful living space of 320 m2 as it has 3 floors. It has a cellar, a manhole and a double garage that can be heated, as well as a garden of more than 500 m2 and a drilled well. The plot is 700 m2 in size, has a paved street front and a dirt road side cul-de-sac. The house was built in the mid-1970s and has been renovated several times since. The tent roof is covered with slate, a separate apartment can be built in the attic, the works of which have been abandoned. The house needs renovation, but can be easily converted into a two-generation family house without major alterations.

On the ground floor there are several corridors, a kitchen with pantry and separate dining area, a garage, a bathroom and a boiler room. Or from here, the basement opens into the cellar.

Upstairs there are 3 rooms, the living room has a balcony.

In the attic there is already 1 room with a balcony, next to it a small kitchen and a bathroom have been started, so it can be easily transformed according to the taste of the new owner.

Central heating is provided by a gas boiler and a co-fired boiler (radiator).

The sidewalk around the house, the area leading to the garage and gate, and a separate driveway are paved with paving stones. A two-wing car park is available the perpendicular cul-de-sac.

In addition to a great and popular location, the property is an excellent investment, as depending on the needs, even the newly designed ground floor with 2 or 2 and a half rooms is approx. Apartment of 100-110 m2, up to the remaining minimum of 4 rooms approx. A house of 200-220 m2 can be easily sold. Furthermore, there is plenty of space on the plot for a carport or even a built-in garage, workshop and swimming pool. thus, the current garage can be converted into rooms on the ground floor with a minimum 2-room apartment of 100-110 m2, private garden and private entrance, so the remaining 4 and a half rooms of the property still remain a spacious home for a large family, away from the quiet cul-de-sac It can be accessed through a huge private garden.

The infrastructure and location of the property is excellent.
The local bus stop is a 4-minute walk from the property. Furthermore, the train with direct connections to Budapest can be reached on foot in 10 minutes. The long-distance bus service to Gödöllő is 8 minutes from the property.
Nursery schools, kindergartens, several primary schools (municipal, church, Waldorf) and a grammar school are available for children in the city, which are within easy reach of the property.

The size of the family house is ideal for a large family, or suitable for two apartments, so it is ideal for families with separate movers, also for 2 generations.

The property is lawsuit and unencumbered, it can be moved immediately.

I offer my clients completely free credit administration and other services (lawyer, energetic).
You can call me anytime, 24 hours a day, I am immediately available.

Faragó Katalin

Faragó Katalin

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (70) 731 8157
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban