Panorámás kilátással a városra

1105 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsa belvárosához közel, a Berzsenyi utcában eladó ez 9. emeleti, tágas, világos lakás remek kilátással a városra. A lakáshoz az emeleten saját, a földszinten közös használatú tároló tartozik. Gépjárművel a tömb körül kialakított parkolóban díjmentes a parkolás.
A lakás jó elrendezésű, a tömb legtágasabb ingatlanjainak egyike, 67 nm hasznos alapterülettel rendelkezik. A lakásban a gépészet felújítása megtörtént. Megújult a víz-és a villamoshálózat, az ingatlan új radiátorokat, új hideg- és melegburkolatokat kapott. A nyílászárók műanyag profilszerkezetű, hőszigetelt ablakok, melyek redőnnyel ellátottak. A lakás egy esztétikai felújítást igényel, de jelenlegi állapotában is igényes, azonnal költözhető. A fűtés házközponti, a radiátorok egyedi mérőórával ellátottak, a fűtés átalánydíját a közös költség tartalmazza. A közös költség összege 27.000 Ft. A lakás helyiségei: 3 teljes értékű szoba, közlekedő, konyha, fürdőszoba, wc, erkély.
Nagyobb családok számára is tökéletes választás lehet!
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.