Panorámás luxus lakás Balatonföldváron

3513 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Ha egy csodaszép PANORÁMÁS balatonföldvári tégla lakás megvásárlására gondol hívjon bizalommal! Ez a bruttó 144 m²-es ingatlan egy újépítésű 4 lakásos társasház 1. emeletén 2024 májusában kulcsrakész állapotban várja új tulajdonosát. Az ingatlan a kilátó és a Hajózástörténeti Múzeum szomszédságában található, a Nyugati Szabadstrand is pár perces sétatávolságra van.

A lakás elrendezése kiváló, a gyöngyszeme egy hatalmas egylégterű 40 nm-es nappali-konyha-étkező helyiség, ahonnan egy 33 nm-es a Balatonra néző panoráma-teraszra léphetünk ki! A 3 hálószobához is egy másik 15 nm-es terasz kapcsolódik. További helyiségek még a külön fürdő és WC, a gardrób, az előtér és a közlekedő.

Köszönhetően a prémium anyagok felhasználásának nagyon alacsony lesz a fenntartási költsége. A fűtését hőszivattyú biztosítja majd padlófűtéses hőleadással, továbbá a mennyezethűtést is ez látja majd el. A hőszigetelt ablakokon rovarháló és elektromos alumínium redőny kerül beépítésre. A lakáshoz a parkosított zárt udvaron felszíni gépjárműbeálló kerül kialakításra, amely a vételár részét képezi.

A luxus érzést tovább fokozza a medence és a szauna, melyek a kert ékkövei lesznek.

Amennyiben ebben az évben szerződéskötésre kerül sor, a belső burkolatok és szaniterek még szabadon választhatóak egy bizonyos értékhatárig!

Az építkezés elkezdődött, a hét bármely napján megtekinthető előre egyeztetett időpontban.

Jobbágy Zsolt

Jobbágy Zsolt

Ingatlanértékesítő
Siófok
+36 (30) 331 3229
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban