Panorámás luxus villa Szentendrén

13892 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Szentendre a Dunakanyar kapujában gyönyörű természeti környezetben található, kedvelt kirándulóhely. Itt található ez a különleges adottságokkal rendelkező luxus villa, mely műszaki tartalmának köszönhetően, egy szinte teljesen NULLA fenntartási költséggel bíró modern épület!

A lakótérbe lépve, - az épület üvegfelületeinek és az ingatlan kialakításának köszönhetően - olyan lélegzetelállító panoráma fogadja a hazaérkezőt, amely lenyűgöző, egyedülálló és pótolhatatlan.

Az utca sorompóval védett, ahová egy hangulatos erdős úton keresztül vezet az út. A telek 1015 m² méretű, teljesen parkosított. Az épület 300 m² lakótérrel rendelkezik, amely 3 hálószobát, hozzá tartozó 3 fürdőszobát, 2 hatalmas nappalit, külön háztartási helyiséget, 2 hatalmas teraszt és egy dupla garázst foglal magában. A szobák és fürdőszobák mérete tágas, kifejezetten szerethető és élhető a rendelkezésre álló lakótér. Mindenhol beépített gardróbok és tolóajtók biztosítják a bőséges helykihasználást. A nappalit és a teraszt a nyári időszakban két hatalmas tolóajtóval lehet egybenyitni.

Az ingatlan minden elemében visszaköszön, hogy csak és kizárólag prémium kategóriás anyagok kerültek felhasználásra. A fűtés-hűtés rendszer, a központi porszívó, az automata kerti öntöző, a tetőn elhelyezett napelem rendszer, a csapadékelvezetés, mind-mind a legmodernebb technológiával készült. A háromrétegű üvegek, az automata árnyékoló rendszer, a dupla garázs, a külön IT helyiség és gépház kialakítása arról a tudatosságról és előrelátásról árulkodik, amely egy ilyen luxus ingatlan kialakításánál maximális figyelmet érdemel.

Lényegében az egész élettér napfényben fürdik, olyan magas színvonalat és életérzést nyújt, hogy az magasan kiemeli az ingatlanpiac kínálatából. Az ingatlan összességében egy igazán szerethető egységet képez, ahol a luxus, a kiváló élettér és a lélegzetelállító adottságok mind együtt vannak.

A megtekintés személyes egyeztetést követően lehetséges, amelyre időpont bármikor kérhető telefonon, akár hétvégén is!

----------

Szentendre is a popular excursion destination at the gates of the Danube Bend in a beautiful natural environment. You can find this luxury villa here with special potentials.

Entering the living space, thanks to the glass surfaces of the building and the design of the property, a breathtaking panorama welcomes the one arriving home being stunning, unique and irreplaceable at the same time.

The street is protected by a barrier to which you can get through a charming wooded road. The plot is 1015 m² in size and fully landscaped. The building has 300 m² of living space including 3 bedrooms, 3 bathrooms, 2 huge living rooms, a separate utility room, 2 huge terraces and a double garage. The rooms and the bathrooms are all spacious, the living space at hand is especially lovable and livable. The built-in wardrobes and sliding doors ensure plenty of space everywhere. In summer, the living room and the terrace can be connected with two huge sliding doors.

All elements of the property reflect that premium quality materials were used only and exclusively. The heating-cooling system, the central vacuum cleaner, the automatic garden irrigation system, the roof-mounted solar system, the rainwater drainage have all been made with the latest technology. The design of the three-layer glass, the automatic shading system, the double garage, the separate IT room and the engine room reveals an awareness and a foresight that deserve maximum attention when designing such a luxurious property.

Essentially, the entire living space is bathed in sunlight, providing such a high standard and feeling of life that the property stands out of the real estate market repertoir. Overall, the property is a truly lovable unit where luxury, excellent living space and breathtaking facilities all come together.

Viewing is possible after a personal appointment, for which an appointment can be requested at any time by phone, even on weekends!

Hohl József
PRÉMIUM

Hohl József

8 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Régióigazgató
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban