Panorámás telek Balatonőszödön

32 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Balatonőszöd Öreg-hegyen 3017 nm nagyságú gondozott, teljesen körbekerített fantasztikus panorámával rendelkező külterületi telek eladó.

Az ingatlan számos lehetőséget biztosít a természet szeretői számára. Csendes nyugodt, ugyanakkor gyönyörű környezetben helyezkedik el. A Balaton 3,5 km-re van, kerékpárral vagy autóval percek alatt elérhető. A villany az utcáról bevezethető, a telek előtt található a csatlakozási lehetőség. Jelenleg 42 db diófa (kozármislenyi, hevesi és milotai) teszi még hangulatosabbá az ingatlant.

Az érvényben lévő településrendezési szabályok szerint a telekre egy maximum 60 nm-es gazdasági épület létesíthető, amely átlagos építménymagassága legfeljebb 4 m lehet és egyik homlokzata sem haladhatja meg a 6 m-t. A területen létesíthető továbbá egy földdel borított boltpince is, amelynek alapterülete nem haladhatja meg a telek területének 10%-át.

A szomszédos 4079 nm nagyságú telek is eladó 18.500.000 Ft-os irányáron. Ezen az ingatlanon a villany is bevezetésre került, továbbá egy fúrt kút és egy 30 nm-es pince is található rajta, egy gyönyörű fenyves, és rengeteg gyümölcsfa mellett. Amennyiben a két telket együttesen szeretné megvásárolni a feltüntetett árak alkuképesek.

Tökéletes választás lehet gazdálkodni vágyóknak, esetleg lakókocsi vagy mobilház kihelyezésével remek nyaralót lehet kialakítani rajta. Várom jelentkezését a megadott elérhetőségeken. Az ingatlan a hét bármely napján megtekinthető előre egyeztetett időpontban!

Jobbágy Zsolt

Jobbágy Zsolt

Ingatlanértékesítő
Siófok
+36 (30) 331 3229
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban