Ez az ingatlan foglalózva van

Panorámás tündérkert eladó Pázmándfalun

1438 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Jöjjön, nézze meg ezt a csodaszép birtokot és szeressen bele! Egy varázslatos hely számtalan extrával!

Pázmándfalu-Hegy csendes utcájában kínálok megvételre egy 63 m2-es, igényesen berendezett, újszerű állapotú, tégla családi házat. Az ingatlan örökpanorámás, 4739 m2-es területű telken található. A terület teljesen körbekerített.

A ház bejáratánál 20 m2-es, hangulatos, oszlopos veranda, míg a ház előtt 20 m2-es napfényvédő árnyékolóval ellátott terasz található.

Az ingatlan 1998-ban épült, 2010-ben teljeskörűen felújították, ekkor került kialakításra a télikert is és nyerte el jelenlegi bájos formáját az épület.

A lakás elrendezése: tágas, világos amerikai konyhás nappali, télikert, 2 hálószoba, közlekedő, fürdőszoba zuhannyal, külön WC.

A 2010-ben beépített, minőségi konyhabútor teljesen gépesített (mosogatógép, szagelszívó, beépített hűtő, beépített 3 az 1-ben sütő/mikró/grill).

Ugyanebben az időszakban alakították ki az álmennyezetet, melyben különféle hangulatvilágítások kerültek elhelyezésre.

A lakás kombi gázkazánnal felszerelt, a hőleadók – a télikert kivételével - lapradiátorok. A gázellátást tartályos gáz biztosítja. Alternatív fűtésként a nappaliban található öntöttvas kályha áll rendelkezésre.

A hangulatos, minőségi fa nyílászárók kétrétegű üvegezésűek, redőnnyel és szúnyoghálóval ellátottak. A bejárati ajtó dupla, biztonsági ajtó.

A nappali és varázslatos hangulatú télikert között tolóajtós nyílászárót találunk, amely szintén redőnnyel ellátott.

Az ingatlan alatt 50 m2 alapterületű, igényes kialakítású, téglával kirakott pince található. Itt került elhelyezésre a vízlágyító és mosógép is. A pince klímáját tekintve valódi borospinceként is hasznosítható.

A ház biztonságáért riasztórendszer felel, amely nemcsak a lakrészben, hanem a pincében is véd.

2010-ben épült a ház melletti 36 m2-es, faszerkezetű, kiváló szigetelésű garázs, mely két tárolórészből áll és elektromos kapuval felszerelt. Padlása a teljes alapterület felett hasznosítható.

A kert házhoz közel eső része gyönyörűen parkosított, dísznövényekkel, virágokkal telis-tele! A kertben számos helyen öntözőfejeket és díszvilágításokat találunk, amely biztosítja, hogy éjjel-nappal egy tündérkertben érezhetjük magunkat!

A csodaszép fás-virágos rész közepén található egy lámpákkal felszerelt filagória.

A kert hátsó része a hatalmas, impozáns szelídgesztenye fa és egyéb gyümölcsfák (cseresznye, birs, szilva, sárgabarack és őszibarack), valamint 4 tő csemegeszőlő birodalma.

Itt találunk egy térkövezett, teljesen sík kialakítású részt, amely ideális hely egy medence felállításához, a mellette lévő, árammal ellátott kis tároló pedig tökéletes lehet kerti bútorok elhelyezésére.

A telek végében található egy 60 m2-es tárolóépület, ahol akár komolyabb mezőgazdasági gépek elhelyezése is lehetséges! Árammal ez az épület is rendelkezik.

Ha a földi paradicsomban, a béke szigetén szeretne élni nem mindennapi környezetben, akkor ez a hely csak Önre vár!

Pázmándfalu egy takaros kis falu Pannonhalma szomszédságában. Ha szereti a természet közelségét, szeret túrázni, biciklizni, a település és környéke biztosan ámulatba fogja ejteni! A község infrastruktúrája jó, bölcsőde, óvoda, bolt és egyéb szolgáltató egységek egyaránt megtalálhatók.

A hirdetési ár irányár!

További részletekért érdeklődjön a 30/426 4792-es számon!

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk a Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.
Irodánk teljes körű szolgáltatást biztosít, díjmentes jogi tanácsadással és bankfüggetlen hitelügyintézéssel várjuk!

Dr. Benke Hedvig

Dr. Benke Hedvig

Prémium ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 426 4792
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban