Panzióvá is alakítható csárda főút mellett

3491 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Új tulajdonosát keresem ennek az akár panzióvá is alakítható étteremnek Győr és Pápa között félúton, Téten. Merjen nagyot álmodni, vállalkozni, ebben a főút melletti vendéglátó helyiségben. A jó átmenő forgalom, az ingatlan elhelyezkedése adott, már csak az Ön fantáziájára vár. A 450 nm-es csárda 1456 nm-es telken fekszik, a csárda előtt és mellett parkolási lehetőség biztosított.

Maga az épület 1985-ben épült, azóta kisebb felújítások történtek. A fűtést vegyes tüzelésű kazánnal oldották meg, összkomfortos. Nyílászáróknál redőny helyett zsaluk biztosítják a sötétítést.

Két nagyobb helyiség várja az oda érkezőket, melyek kellően nagyok ahhoz , hogy étkeztetés, menüztetés mellett nagyobb rendezvényeknek is otthont adjanak. Teljesen bútorozott. A kiszolgálás színvonalát a két nagyobb helyiség közötti bárpult emeli.

A tulajdonosok az étterem nívós működtetése mellett a művészetre is adtak. Az egyik helyiség több falát is vadászjelenetek festményei díszítik, s ha ez még nem lenne elég, több vadásztrófea is ékesíti a falakat. Az összhang teljesen magával ragadja az ott étkezőket.

A meleg konyhás étkeztetés "munkahelyiségei" az ingatlan hátsó részében kaptak helyet. A konyha és a tároló helyiségek teljesen felszereltek.

Egy kanyargós lépcső vezet fel a tetőtérbe, ahol a kisebb helyiségek öltözőként, irodaként szolgáltak. A 346 nm-es tetőtér fennmaradó, kihasználatlan, hatalmas területét akár szobákká is át lehet alakítani, így az étterem panzióként is üzemelhet!!!!
Nyáron a hangulatot a csárda előterében lévő terasz fokozza.

A mostani átmenő forgalom és az úthálózat fejlesztése miatti jövőbeni változások miatt ez a csomópont kiváló lehetőség vállalkozóknak, vendéglátósoknak!

Keressen bizalommal, nézzük meg együtt!

Takács Zoltán

Takács Zoltán

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 156 6513
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.