Papucsos távolságra a Paskál strandtól, felújított lakás

199 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Környezet
XIV. kerület nyugodt lakóövezetében, a Paskál strandtól és a Mogyoródi úti sportpályától gyalogos távolságra kínáljuk ingatlanunkat a Vezér utcában. A környezet parkos és zöld, a házhoz ingyenes kültéri parkoló tartozik. Az Egressy úton egyszerűen megközelíthető a belváros gépjárművel és tömegközlekedéssel is.

Épület
A ház 12 lakásos téglaépület, rendezett külső-belső állapottal, lépcsőházból nyíló lakásokkal. A homlokzat az Otthon melege pályázat keretében 15 cm hőszigeteléssel lett felújítva (ez a mai, újépítésű energetikai követelményeket is teljesíti!).

Lakás
A 3. emeleten található, két különnyíló szobával, erkéllyel, a ház előtti zöldfelületre és a Budai hegyekre néző panorámával, kellemes naplementékkel. Külön helyiségek az előtér, beépített tárolóval, egy közlekedő, szintén rengeteg tároló rekesszel, a konyha és a fürdőszoba wc-vel. Az elrendezést kérem tekintse meg a mellékelt alaprajzon.

Felújítás
2019-ben teljes víz és villanyvezeték csere és nyílászáró csere készült el. Biztonsági bejárati ajtó, illetve kétrétegű (fürdőben, konyhában háromrétegű) hőszigetelő üvegezésű ablakok kerültek beépítésre. Árnyékolásra a felújítás előtti rendőnyök rendelkezésre állnak. Hidegbukolatok cseréje is megtörtént, a fürdőbe modern zuhanykabin került. Kiállások elérhetőek két helyen is a mosógép bekötésére. A szobákban eredeti, keményfa parketta található.

Felszereltség
A melegvizet villanybojler készíti, a konyhai tűzhely teljesen elektromos, a fürdőben és a konyhában elektromos panellel tudunk fűteni. A két szobában gázkonvektor, a nagyobbikban klíma található. A képeken látható bútorozás a vevő igénye szerint a lakásban maradhat. A pincében 4 m2-es zárható tároló tartozik a lakáshoz és közös 10 m2-es tároló is bérelhető. Mindkettő száraz, temperált.

Fenntartás
A kiváló energetikai tulajdonságoknak és egyedi mérésű óráknak köszönhetően alacsony fenntartási költséggel lehet számolni az új lakóknak. A közös költség 11.766 Ft. Ennek és időtálló, minőségi felújításának köszönhetően hosszabb távon is jó befektetés lehet a lakás megvásárlása.

Adás-vétel
Árcsökkenés! Az ingatlan irányára 33.500.000 Ft. Az eladást a tulajjal egyeztetve szeretnénk a közeljövőben lebonyolítani. Az ingatlannal kapcsolatos kérdésekkel, megtekintéssel kapcsolatos egyeztetéssel forduljon hozzám bizalommal.

Szolgáltatásaink
A következő szolgáltatásokkal kapcsolatos kérdésekkel is állok rendelkezésére: ingatlanközvetítés, banksemleges és díjmentes hiteltanácsadás, energetikai tanúsítvány készítése, ingatlanügylettel kapcsolatos jogi véleményezés partnereink bevonásával.

Fogarassy Ádám

Fogarassy Ádám

Kapcsolattartó
Budapest 14. kerület
+36 (20) 520 9640
Fogarassy Ádám

Fogarassy Ádám

Kapcsolattartó
Budapest 14. kerület
+36 (20) 520 9640