Inaktív ingatlan, csak a link birtokában tekinthető meg

Páratlan panoráma! Vízellátás megoldva

9894 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nyugodt, csendes környezetre vágyik a munkanapok rohanása után, de ne legyen messze Székesfehérvártól? Szeretne madárcsicsergésre ébredni és gyönyörű panorámát nézegetve kávézni a teraszon? Munka után grillezni egyet és egy pohár borral lazítani, hogy felkészüljön a következő napra?

Ha igen, akkor Önre vár ez a csodálatos, 165 négyzetméteres ház a festői szépségű iszkaszentgyörgyi hegyoldal, zártkerti részén. A ház három szintes. Nagy családnak több gyerekkel, vagy akár két generáció együttélésére is alkalmas. De hétvégi háznak is ideális.

A földszinten található a hatalmas konyha+étkező, valamint egy tágas nappali. Innen vezet fel a lépcső az első szintre, ahol 2 szoba, fürdőszoba és egy hihetetlen panorámával rendelkező terasz található. De itt még nincs vége. van még egy tetőtér is, ahol megint van 2 szoba és egy fürdőszoba, ahol a kádban ülve gyönyörködhet a panorámában. Ez mind nem álom, hanem valóság!

A ház, egy hatalmas, 2055 négyzetméteres, zöldövezetben elhelyezkedő zártkerti telken fekszik, ami nagyon csendes, hiszen majdnem a hegy tetején van és innentől nem vezet tovább út. Van elég hely a leendő kerti partikhoz vagy a háziállatok szaladgálásához. Autókkal a ház mellett autóbeállón lehet parkolni.

A házat 2021-ben fejezték be. A falak 38 cm-es Leier téglából készültek, és 10 cm -es szigetelés fedi őket. A hideg miatt kis részen elmaradt a színezés, de azt, ahogy az időjárás engedi, befejezik. A nyílászárók is energiatakarékosak. Az elektromos hálózatot három fázisú betáplálással látták el. Napelemek telepíthetők a tetőre. A fűtés és a melegvíz ellátás elektromos. A vízellátás egyelőre tartállyal megoldott, de folyamatban van a víz bevezetése, aminek a rákötése tavasszal meg is lesz. A befejezés költsége 1 millió Ft alatti tétel, ami lealkudható az árból. A minőségi anyagok használatát még lehetne sorolni, de inkább érdemes közelebbről is megnézni és a saját szemükkel meggyőződni róla.

Elhelyezkedés szempontjából szinte ideális. Székesfehérvár pár perces autóúttal megközelíthető, de Budapest és a Balaton is gyorsan elérhető, hiszen az autópálya is csak 10 percnyire van. A napi ingázáshoz tökéletes.

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!
Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila

Wollein Attila

Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban