Parkra néző polgári lakás kitűnő közlekedéssel

1021 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Új tulajdonosát keresi ez a 3 szobás, 69 négyzetméteres lakás, ami egy csendes, gangos házban található a II. János Pál pápa téren. A nappali és a nagyobb szoba ablakai a parkosított térre néznek, ahol futópálya, szabadtéri edzőpark, játszótér várja a kikapcsolódni vágyókat.

A lakás belmagassága 3,6 méter. Ezt a kisebb, gang felé néző szobában már kihasználták a jelenlegi tulajdonosok: hatalmas fekvőgaléria került beépítésre. A galéria alatti terület most gardróbként van hasznosítva – akár kis home-office sarokká alakítható. Az előszobából nyílik a zuhanyzós mini fürdőszoba, s a külön helyiségben lévő WC. A lakás minden helyiségének van ablaka, így a teljesen felszerelt konyhának is. A nagy hűtőszekrény, a mosó- és mosogatógép mind a vételár részét képezi.

Az utca felé eső ablakok modern, műanyag nyílászárók, redőnnyel felszereltek. A lakásban tavaly az összes villanyvezeték, néhány évvel korábban pedig a víz- és csatornacsövek lettek kicserélve. A fűtésről és a meleg víz előállításról gáz cirkó gondoskodik. Meleg nyári napokon pedig jó szolgálatot tehet a nemrég beszerelt klíma. A nagy, napfényes nappali kényelmes és kellemes életteret biztosít az itt élőknek.

A társasház anyagi helyzete stabil, a gáz és az elektromos fővezetékek cseréje az elmúlt években megtörtént. Jelenlegi cél a külső és belső homlokzat felújítása, rendezése a járványhelyzet elmúltával.

Az infrastruktúra kiváló: a négyes metro megállója csak néhány méterre található, pár perces sétával villamos- és buszmegállók érhetőek el. A környéken több élelmiszer áruház (Tesco, Lidl), gyógyszertár, orvosi rendelő is megtalálható. A közelben van a Teleki téri piac, általános- és középiskolák, Erkel Színház – három szóval: minden, ami kell.

Jó szívvel ajánlom kisebb családoknak, fiatal pároknak, akiknek fontos a jó közlekedés, a közeli belváros, de szeretnek madárcsicsergős parkra néző ablakokat. Befektetésnek sem rossz: kitűnő elhelyezkedés miatt könnyen, gyorsan kiadható

Az ingatlan azonnal költözhető, bármikor rugalmasan megtekinthető, per- és tehermentes. Érdemes megnézni, szerethető otthonra talál benne!

Kérdéseivel keressen bizalommal bármilyen napszakban – akár hétvégén is!

Ügyfeleinknek díjmentes és független hitelügyintézéssel, ügyvédi tanácsadással állunk rendelkezésre. Energetikai tanúsítvány elkészítését rövid határidővel vállaljuk.

Fedák Csaba

Fedák Csaba

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (20) 927 9631
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.