Patent Pönthouse a Kálvária tér mellett

4085 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Szeged Móraváros városrészében, a Kálvária téren eladó, egy 1950 - ben épült harmadik emeleti , Bruttó 181/ nettó 144 nm - es, tégla építésű, nappali plusz négy szobás szobás kifogástalan állapotú - minden igényt kielégítő - lakás, melyhez egy terasz (14 m2) , valamint egy udvari beálló, és szauna is jár hozzá.
A társasház rendkívül kultúrált lakóközösséggel rendelkezik.
A lakás délkeleti fekvésű, napfényes ingatlan.
Az ingatlan gáz- cikró (padlófűtés), hűtésről klíma, védelméről riasztórendszer gondoskodik. Fontos tény, hogy teljesen hétköznapi használat mellett is a rezsicsökkentés értékhatárai alatti a fogyasztás, így a rezsiköltség rendkívül alacsony.
További előny, hogy az eladó 2010-ben teljesen (Totális) felújította az ingatlant, kicserélte a nyílászárókat burkolatokat, felújította a teljes fűtésrendszert, fürdőt (kádas tusolós), konyhát, és villamoshálózatot (3 fázis, 25A), valamint tetőt lefóliázta és szigetelte, ezek mellett ekkor volt a legutolsó esztétikai felújítása is az ingatlannak.
A környék infrastruktúrája tökéletes, tömegközlekedés, iskola, óvoda, élelmiszerboltok, kisboltok, valamint a Kálvária tér 1 percnyire az ingatlantól. Családoknak, fiatal pároknak, és befektetési célra is tökéletes.
Helyiségei:
- 5 Szoba
- közlekedő
- előtér
- konyha
- fürdő
- wc
- terasz

Az ingatlan megtekintése rugalmas.

Várom megtisztelő hívását:
KÓKAI FERENC
Prémium ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (70) 422 9777

Kókai Ferenc
PRÉMIUM

Kókai Ferenc

4 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (70) 422 9777
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban