Patinás ház a belváros közelében

692 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A belváros szélén kertvárosi övezetben helyezkedik el ez a jó állapotban levő családi ház. Ideális lehet gyermekes családok számára, vagy olyanoknak, akik szeretnék, hogy az életterük egy szinten helyezkedjen el.

A házban hatalmas nappali, 2 szoba, fürdőszoba, konyha, kamra és tároló helyiség található. A ház mögött pincelejáró, nyári konyha és garázs is található. Ezek együtt közrefognak egy hangulatos, védett belső udvart. A ház alatt pince is található. A tető új, de igény szerint egy újabb szint még ráépíthető a házra.

A téglákból épült masszív ház az elmúlt években felújításon esett át. Cserélve lettek a víz és villanyvezetékek. A külső nyílászárók is hőszigetelt, műanyagra lettek cserélve. A fürdőszoba 2020-ban újult meg. A központifűtés egy gázkazánról üzemel a házban, de igény szerint a nappaliban levő cserépkályhával is lehet fűteni.

A ház, egy 768 négyzetméteres telken fekszik, ami kellően zárt az udvaron levő növényzetnek és az elhelyezkedésének köszönhetően. Elég nagy ahhoz, hogy a konyhakert és a gyümölcsfák mellet még maradjon hely arra is, hogy akár kerti partikat rendezzenek rajta. Aki szeretné, még van hely szaunának, jakuzzinak és még egy medence is elfér a ház mögött.

Elhelyezkedés szempontjából szinte ideális. A belváros 20 perc sétával megközelíthető, de ugyanez mondható el minden közintézményről is. Óvoda, iskola, orvosi rendelő, buszmegálló pár száz méteren belül. A parkolás a garázsban és a ház udvarán vagy akár a ház előtt az utcán díjmentesen megoldható.

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila

Wollein Attila

Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban