Pécsett, a Zsolnay negyed közelében családi ház eladó

2351 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Pécsen a Zsolnay negyed közvetlen szomszédságában eladó egy 255 nm-es telken található, 102 nm-es klímás, hőszigetelt kétszintes családi ház.
Az épület 2008-ban teljes körű felújításon esett át, melynek során, a komplett tetőszerkezet, falszigetelés, új nyílászárók, ajtók és 3 rétegű ablakok, redőnyök, minőségi hideg-meleg burkolatok, áram, víz és gáz vezetékek cseréje is megtörtént.
Az épületbe beérve a következő helyiségek találhatók:
Az alsó szinten a külső fedett közlekedőn keresztül érünk be a házba amely riasztóval és kamerával van ellátva, majd a házba érve a közlekedőből a konyha-étkezőbe amiből a nappali nyílik, ahol egy gyönyörű vízteres kandalló található, a kandalló a téli időszakban teljes mértékben ellátja a házat kellemes meleggel, a cirkó gázkazán szükség esetén betud segíteni a fűtésre. Az alsó szinten található egy nagy fürdőszoba sarokkáddal és wc-vel, és egy külön vendég wc. A második fürdőszobában amely egy kisméretű hálószobából nyílik, egy kellemes tusoló van.
A klímával ellátott felső szinten egy nappali és kettő hálószoba található.
Az udvarból nyílik egy mosó, szárítóhelyiség, ami egyben a kazánház, közvetlen mellette egy tároló, szerszámos műhely. A udvarban grillezési, bográcsozási lehetőség is megoldott. A házhoz egy garázst tudok ajánlani a közvetlen a kert végében helyezkedik el, ami vételárba nem tartozik bele. Ha nincs a garázsra igény, akkor a vásárlás anélkül is megoldható.
A háztól szinte minden csak pár perc távolságra van a belváros, Zsolnay negyed, Lidl, Aldi, Trüffel cukrászda, Árkád bevásárló központ, orvosi rendelő, gyógyszertár.

Ideális otthona lehet fiataloknak, pároknak, és családosoknak egyaránt.

További információért kérem keressen bizalommal, akár hétvégén is.
Ügyvéd, energetikus és hitelügyintéző kollégáimmal együtt,
teljes körű szolgáltatást tudunk Önnek nyújtani az ingatlanügylet során.

Kérem, tekintse meg a tájékoztató alaprajzot is!

Ár: 39 900 000.-Forint

Lukács Gábor
+36 20 533 99 88
lukacs.gabor@ving.hu

Lukács Gábor

Lukács Gábor

Kapcsolattartó
Pécs
+36 (20) 533 9988
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.