PENTHOUSE BUDAI PANORÁMÁVAL A PÉTERHEGYI LAKÓPARKBAN! D-T-1

2404 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kulcsrakész Penthouse lakások eladók a Péterhegyi Lakóparkban!

A lakópark 12 épületből áll, mindegyik 3 emeletes, liftes. A penthouse lakások a 3. emeleten találhatóak, épületenként maximum két lakás, nagy terasszal és panorámás budai kilátással!
A lakásokba magas minőségű spanyol hidegburkolatok kerülnek, a vételára a jacuzzit is tartalmazza! A szomszédos telken teniszközpont üzemel!

A hirdetésben szereplő lakás a D épület 3. emeletén található, amerikai konyhás nappali +2 hálószobás elrendezésű. A terasz mindegyik szobából megközelíthető, körbeveszi az egész lakást!
A lakáshoz tartozó mélygarázs beállóhelyet a vételár tartalmazza!
Alapterülete 76 m2 + 107,93 m2 tetőterasz.
Ugyan ez az alapterületű és elrendezésű lakás az F, I és a J épületben is megvásárolható!

Az épületek fűtése házközponti fűtéssel megoldott, a tetőn szolár panelekkel kiegészítve, hogy a lakások rezsije még kedvezőbb legyen. A gyermekes családokra is gondolva játszótér kerül kialakításra a teljesen körbekerített, parkosított területen. A középső épületben egy orvosi rendelő és portaszolgálat is kialakításra kerül. A lakópark mindkét felén villamosmegálló található, így a tömegközlekedés is megoldott.
A lakások magas minőségben kivitelezve kerülnek átadásra, padlófűtéssel, gépesített konyhabútorral és klímával. A belső terek kialakításában lehetőség van kisebb változtatásokra, a burkolatok egyéni ízlés szerint választhatók.
Valamennyi lakáshoz lehetőség van mélygarázs parkolóhely és tárolóhely vásárlására is!

Várható kulcsrakész átadás 2021. december.
Áraink megegyeznek a kivitelezőével!

A feltöltött fotók a már eladásra került lakásokban készültek mintának és ötletadónak!

Amennyiben más elrendezésű vagy alapterületű lakást keres, forduljon hozzám bizalommal, a lakóparkban épülő összes lakásról rendelkezem információval!

Német Máté

Német Máté

Prémium ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (30) 975 8764
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.