Pestlőrincen egy igazi Tündérház várja új lakóit!

1970 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Fantasztikus ajánlatom van az Ön számára, amennyiben Budapest élhető Kertvárosias környezetében keresi új otthonát.

Az alábbi ingatlan, melyet bemutatok Önnek nem csupán egy jól megépített családi ház, hanem kiváló befektetési lehetőség is. Központi elhelyezkedését illetően pl.: a jelenleg garázsként használt szuterén helyiséget (mely járólappal burkolt, normál belmagassággal rendelkezik és ablakos, ajtaja pedig egy szintben van a kerttel), akár üzlethelyiség vagy irodaként is használhatja.

De nézzük az ingatlan főbb jellemzőit tovább:
A 90's években téglából épült saját részre, folyamatosan karban tartott ingatlan, családi házként van nyilvántartva, természetben ikerház fél.
Az említett három szintes ház mellett egy földszintes ház helyezkedik el. A nappali, konyha és fürdőhelyiségek falai közösek illetve itt érintkeznek, a hálószobáké nem.

A házhoz két hangulatos terasz került kialakításra az egyik az utca felé néző 15,5 m2, a másik, mely fedett és az előtérbe vezet 19,5 m2-s.
A telek 358 m2 területű körbekerített.

Az ingatlan belső elrendezése: Előtérbe érkezünk, innen nyílik egy fürdőszoba, mellette külön w.c., pince lejáró illetve az emeletre vezető lépcső, balra haladva a nagy légterű és tágas- világos, amerikai konyhás- nappali.
Az emeleti részt egy folyosó- közlekedő köti össze, innen nyílnak a helyiségek, 3 hálószoba, egy gardrób szoba és a tágas fürdőszoba, ahol kád és zuhanyzó is helyett kapott.

Előre egyeztetett időpontban bármikor megtekinthető az ingatlan, viszonylag rövid időn belül költözhető, megbeszélés kérdése.

Az ingatlan teher mentes.

Jelenlegi és leendő ügyfeleinknek, teljesen díjmentes hitelügyintézést valamint ingatlan vásárlás-bérbe adás előtti, díjmentes, előzetes ügyvédi tanácsadást kínálunk.
Ezen kívül energetikai tanúsítás elkészítését is rövid határidővel vállaljuk.

Ingatlannal kapcsolatos kérdésekben bármikor, hagsúlyozom, bármikor hívhat.

Fekete Zoltán

Fekete Zoltán

Irodavezető, értékesítési vezető
Budapest 3. kerület
+36 (70) 947 6547
Fekete Zoltán

Fekete Zoltán

Irodavezető, értékesítési vezető
Budapest 3. kerület
+36 (70) 947 6547

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.