Pestlőrincen, két teraszos, garázsos családi ház eladó

3268 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Budapest, élhető kertvárosias környezetében, családi ház eladó.

Az alábbi ingatlan, nem csupán egy jól megépített családi ház, hanem kiváló befektetési lehetőség is.
Központi elhelyezkedését illetően pl.: a jelenleg garázsként használt szuterén helyiséget (mely járólappal burkolt, normál belmagassággal rendelkezik ), akár üzlethelyiség vagy irodaként is használhatja.

Az ingatlan főbb jellemzői:

A 90's években téglából épült, saját részre, folyamatosan karban tartott ingatlan, családi házként van nyilvántartva, természetben ikerház fél.
Az említett három szintes ház mellett egy földszintes ház helyezkedik el. A nappali, konyha és fürdőhelyiségek falai közösek illetve itt érintkeznek, a hálószobáké nem.

A házhoz két hangulatos terasz került kialakításra, az egyik az utca felé néző 15,5 m2, a másik, mely fedett és az előtérbe vezet 19,5 m2.
A telek 358 m2 területű körbekerített.

Az ingatlan belső elrendezése: a teraszról a házba belépve az előtérbe érkezünk, innen nyílik egy fürdőszoba, mellette külön wc, pince lejáró illetve az emeletre vezető lépcső valamint egy nagy légterű és tágas, világos, amerikai konyhás nappali.
Az emeleti részt egy folyosó, közlekedő köti össze, innen nyílnak a helyiségek, 3 hálószoba, egy gardrób szoba és a tágas fürdőszoba, ahol kád és zuhanyzó is helyett kapott.

Kiváló közlekedés, 50 méterre található a buszmegálló.
Családok, befektetők jelentkezésére számítok.

Az ingatlan teher mentes.

Jelenlegi és leendő ügyfeleinknek, teljesen díjmentes hitelügyintézést valamint ingatlan vásárlás-bérbe adás előtti, díjmentes, előzetes ügyvédi tanácsadást kínálunk.
Ezen kívül energetikai tanúsítás elkészítését is rövid határidővel vállaljuk.

Ingatlannal kapcsolatos kérdésekben bármikor, hagsúlyozom, bármikor hívhat.

Fekete Zoltán

Fekete Zoltán

Irodavezető, értékesítési vezető
Budapest
+36 (70) 947 6547
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.