Péterfai, 75 nm-s igényesen felújított, 2. emeleti lakás

3388 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsa Keleti városrészében, a Péterfai utcában eladó egy újabb építésű, 75 nm hasznos alapterületű 2. emeleti lakás. A lakás 2 emeletes, zárt udvaros tömb zárószintjén található. A zárt udvar osztatlan közös tulajdonban van, rajta játszótér lett kialakítva.
A tulajdonosok az ingatlant 2016-ban teljeskörűen felújították. Megújultak a nyílászárók, a hideg- és meleg burkolatok, a víz- és villamoshálózat. A nyílászárók redőnyözöttek, szúnyoghálóval ellátottak. A cirkó kazánról működtetett központi fűtés csövei a padlózatban lettek elrejtve, padlófűtés érzetet kialakítva. A szobák klímával ellátottak. A lakás helyiségei: 3 teljes értékű szoba, ebből 2 erkélykapcsolattal, fürdőszoba, wc, kamra, folyosó, melyen étkező is ki lett alakítva, konyha. A közös költség 11.500 Forint. Parkolni az utcán ingyenesen lehet.
A környék csendes, nyugodt, a belső zárt udvar igényesen kialakított, a lakótömb kulturált. Az ingatlan tehermentes.Igény szerint garázs is vásárolható, mely 16 nm-es, járólapos, a házban található, az ára 4.000.000ft ami fix, és külön nem eladó!!! Nagyobb családoknak is ideális választás lehet ezen csendes, nyugodt környezetben lévő szép lakás!
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.