Petőfi Sándor tényleg befektet 5

1251 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Szegeden a Petőfi Sándor sugárúton eladó, ÚJÉPÍTÉSŰ, Jó adottságokkal rendelkező, Belső udvari épületben elhelyezkedő, 50 négyzetméteres, ELSŐ EMELETI, nappali plusz egy szobás, erkély, tégla építésű társasházi lakás .

Az ingatlan feltűntetett ára KULCSRAKÉSZ ÁR, várható befejezése 2024 október vége.
Fontos tény az is hogy az építtető hosszú múltra tekint vissza, számtalan referenciával rendelkezik.
A társasházban összesen kilenc lakás lett kialakítva.
A lakás egy nagyon élhető méretű hálószobával, fürdő (Wc-vel), egy amerikai konyhás nappalival valamint előtér közlekedővel rendelkezik.. Az ingatlan központi része a tágas nappali kiváló baráti összejövetelekre. Az ingatlan rendkívül napfényes lakás köszönhetően a tájolásának (DK).

Az ingatlan fűtésről hőszivattyús rendszer, hűtéséről központi hűtőrendszer fog gondoskodni. Fontos tény, hogy teljesen hétköznapi használat mellett is a rezsicsökkentés értékhatárai alatti a fogyasztás, így a rezsiköltség rendkívül alacsony.
Az ingatlan elhelyezkedésre, minősége, kialakítása erkélye miatt rendkívül sokrétű a felhasználása - akár lakás, vagy befektetési célra -, amely maximálisan kiemeli ezt az ingatlant az átlagos lakások sorából és egyedülálló választássá teszi azt.

A környék infrastruktúrája tökéletes, bolt, busz, villamos 1 percnyire az ingatlantól.Teljes totál műszaki tartalomért hívjon bizalommal.

Helyiségei:
- amerikai konyha, nappali
- szoba
- közlekedő
- fürdő
- erkély

Várom megtisztelő hívását:
KÓKAI FERENC Ving
+36 70 422 9777
Prémium ingatlanértékesítő
Szeged

Kókai Ferenc
PRÉMIUM

Kókai Ferenc

3 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (70) 422 9777
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban