Petőfi tényleg befektet

1325 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Szegeden a Petőfi Sándor sugárúton eladó, ÚJÉPÍTÉSŰ, Jó adottságokkal rendelkező, 50 négyzetméteres, ELSŐ EMELETI, nappali plusz egy szobás, tégla építésű társasházi lakás , melyhez 4,5 négyzetméteres erkély is jár hozzá.

Az ingatlan feltűntetett ára KULCSRAKÉSZ ÁR, várható befejezése 2024 október vége.
Fontos tény az is hogy az építtető hosszú múltra tekint vissza, számtalan referenciával rendelkezik.
A társasházban összesen kilenc lakás lett kialakítva.
A lakás egy nagyon élhető méretű hálószobával, fürdő (Wc-vel), egy amerikai konyhás nappalival valamint előtér közlekedővel rendelkezik.. Az ingatlan központi része a tágas nappali ahonnan az erkély könnyedén elérhető. Az ingatlan rendkívül napfényes lakás köszönhetően a tájolásának (DK).

Az ingatlan fűtésről hőszivattyús rendszer, hűtéséről központi hűtőrendszer fog gondoskodni. Fontos tény, hogy teljesen hétköznapi használat mellett is a rezsicsökkentés értékhatárai alatti a fogyasztás, így a rezsiköltség rendkívül alacsony.
Az ingatlan elhelyezkedésre, minősége, kialakítása erkélye miatt rendkívül sokrétű a felhasználása - akár lakás, vagy befektetési célra -, amely maximálisan kiemeli ezt az ingatlant az átlagos lakások sorából és egyedülálló választássá teszi azt.

A környék infrastruktúrája tökéletes, bolt, busz, villamos 1 percnyire az ingatlantól.Teljes totál műszaki tartalomért hívjon bizalommal.

Helyiségei:
- amerikai konyha, nappali
- szoba
- közlekedő
- fürdő
- erkély

Várom megtisztelő hívását:
KÓKAI FERENC Ving
+36 70 422 9777
Prémium ingatlanértékesítő
Szeged

Kókai Ferenc
PRÉMIUM

Kókai Ferenc

3 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (70) 422 9777
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban