Petriventén hatalmas ház hatalmas telekkel

339 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsától mindössze 18 km távolságra, Petrivente településen eladó ez a 152 nm hasznos alapterületű családi ház. Az ingatlan egy tágas, 3992 nm-s területen fekszik, melyen állattartáshoz szükséges melléképületek, valamint tárolók kerültek kialakításra. A tulajdonosok a régi pajta épületéből leválaszva egy garázst is kialakítottak.
Az ingatlant a tulajdonosok az évek során karbantartották, ennek köszönhető jelenlegi, korához képesti jó állapota. Falazata stabil, száraz, sérülésmentes. A fűtés korszerűsítésen kívül felújítási munkálatok nem történtek. A ház fűtésére egy régebbi típusú gáz-cirkó kazán került kialakításra, mely radiátorokon keresztül szolgáltatja a meleget. Az egyik szobában egy fa tüzelésű kandalló is megtalálható fűtési alternatívaként. A lakóépület elrendezése nagyon jó, mérete miatt akár több generációnak is megfelelő életteret tud biztosítani. A ház helyiségei: 4 teljes értékű szoba, nappali, fürdőszoba, konyha, nyári konyha, kamra, padlásfeljáró, folyosó, terasz.
Az ingatlan tökéletes választás lehet nagyobb családoknak akik csendes, nyugodt helyen szeretnék kialakítani új életterüket. A terület nagysága miatt akár kisebb önellátó gazdálkodás is kialakítható! A település és az ingatlan is megfelel a falusi csok feltételeinek!
Az ár irányár, kulcs az irodában!
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857