Pilisborosjenőn, kis garzonlakás, erdővel szemben eladó

878 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínálok, Budapesthez nagyon közel, Pilisborosjenőn, a Téglagyári utcában, egy földszinti, felújítandó, tégla építésű lakást.
Az ingatlan, közigazgatásilag ugyan Pilisborosjenőhöz tartozik, de fizikailag nem a faluban, hanem a valamikori téglagyár mellett, a 10-es főútról közelíthető meg.

A 218-as busz megállója a lakástól pár száz méterre helyezkedik el, innen két megálló az Auchan áruház, ami egyben a végállomása is a járatnak, amely a másik irányban az Árpád hídig közlekedik.

Az épület a valamikori téglagyár szolgálati lakásainak adott helyet, amelyet már elbontottak, a ház viszont továbbra is megmaradt lakóingatlannak. Az épület külsőleg szorul némi felújításra, a lakás viszont teljes felújítást igényel. A képeken látható állapotban, alaprajz szerinti elrendezésben kínáljuk a megadott áron.

Leginkább festésre, burkolati cserékre, a villanyvezetékek cseréjére lehet szükség, igény szerint.

Cirkófűtéssel rendelkezik, fa nyílászárókkal. Közös költség 7000 Ft.
A ház előtt a parkolás ingyenes. A kilátás utcai vagyis inkább erdőre néző, mert szemben az épülettel a pilisi hegység erdeje látható. Ezáltal jó levegő ellátottnak és csendesnek mondható a környék. Csupán az arra lakók járnak autóval el a ház előtt.

Az ingatlan osztatlan közös tulajdonban van, használati megosztás nélkül, ezért csak készpénzre vásárolható meg és a tulajdonostársaknak elővásárlási joga van.

Ingatlannal kapcsolatos kérdésekben bármikor, hangsúlyozom, bármikor hívhat.

Fekete Zoltán

Fekete Zoltán

Régióvezető
Budapest
+36 (70) 947 6547
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban