Piliscsaba közkedvelt lakóparkjában panorámás családi ház

397 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Budapesttől egy karnyújtásnyira helyezkedő Piliscsabán kínálok megvételre egy remek kialakítású, hatalmas telekkel rendelkező családi házat.

Piliscsaba egyik legkedveltebb lakóparkjában, Garancstetőn található a két szintes ingatlan,mely a nyugalom és a csend szigete egy igazi családi házas környezet.

1404m2-es gyönyörű, örök panorámás teleken, 2000-ben épült családi ház mindösszesen 260m2 lakóterülettel rendelkezik.
Az első szinten mely 130m2 helyet kapott egy napfényes, tágas nappali egy légtérben a konyhával és az étkezővel,melyekhez egy hatalmas terasz kapcsolódik szemet gyönyörködtető kilátással. Továbbá három hálószoba, két fürdőszoba egyben a WC-vel, közlekedő, valamint egy háztartási helyiség.
Az alsó azaz a szuterén szinten, mely szintén 130m2 kialakításra került a kazánház egy tárolóhelyiség, illetve két személygépkocsi beállására alkalmas garázs.

Az ingatlanban több lehetőség is van a lakótér bővítésére. A szuterén szint is alkalmas egy külön bejáratú lakás kialakítására, vagy esetleg a tetőtér is beépíthető ahol további 40m2 lakóterületet kapunk a kényelmesebb együttélésért.

A fűtésről gázkazán gondoskodik padlófűtéssel, valamint radiátorok hőleadásával.
A telken található egy kerti tároló, melynek a teteje beton alap ahol akár egy pergola is kivitelezhető , vagy esetleg grillező kialakítására is tökéletesen alkalmas.

Ajánlanám azon kedves érdeklődők részére ezt az ingatlant, akik szeretik a természetet, szeretnének madárcsicsergésre ébredni vagy egyszerűen csak szeretnének egy kényelmes, jó elosztású családi házat. Két generáció kényelmes együtt élésére is bátran ajánlom.
Várom megtisztelő hívásukat, keressenek bizalommal!

Slájer Tamás

Slájer Tamás

Ingatlanértékesítő
Tinnye
+36 (20) 363 5186
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban