Piliscséven teljessen felújított, családi ház eladó

725 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A gyönyörű Pilis dombok lábánál fekvő Piliscséven ,kínálok eladásra egy új építésű, akár azonnal birtokba vehető családi házat.
Piliscsévet három oldalról hegyek koszorúzzák, fantasztikus kirándulási lehetőségek, és a tiszta levegő vonzza a Budapestről menekülőket manapság.
A központi elhelyezkedésű, egy szintes ingatlan 2017-2019 között , teljes felújításon esett át, minden közművel ellátott.
A családi ház egy 650m2-es telken található, mely egy közös osztatlan tulajdon, ahol összesen négy ingatlan helyezkedik, négy családdal,ami egy igazi kis lakóközösség. Az eladásra kínált ingatlanhoz tartozó telek 200m2, mely a teljes telek végében helyezkedik. Külön mérőórákkal,műanyag nyílászárokkal, és modern belső kialakítással várja új tulajdonosát.
92m2 alapterülettel rendelkezik, ahol kialakításra került egy előszoba, nappali, mely egy légteret alkot a konyhával és az étkezővel, közlekedő, két hálószoba, illetve egy fél szoba, valamint a fürdőszoba és a külön WC. Az új tulajdonosnak lehetősége van a tetőtér beépítésére is ,mellyel egy tágasabb, kényelmesebb otthont alakíthat ki.
Az otthon melegéről gáz-cirkó gondoskodik, és rásegítésként egy kandalló, mely a ház központi részén található.
Ajánlanám azon kedves érdeklődők részére, akik szeretnének a természet közelében élni, valamint azonnal költözhető, felújított családi házukat keresik.
Várom megtisztelő hívásukat, keressenek bizalommal.

Slájer Tamás

Slájer Tamás

Ingatlanértékesítő
Tinnye
+36 (20) 363 5186
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.