Pilisvörösvár frekventált részén, panorámás családi ház

1552 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Pilisvörösvár frekventált részén, azon belül a Szabadság ligeten kínálok eladásra egy panorámás , két szintes családi házat, mely akár azonnal birtokba is vehető.
Az ingatlan 2000-ben téglából épült, 5 cm külső hőszigeteléssel, minden közművel ellátott, illetve tehermentes, és azonnal költözhető.
Csendes, nyugodt környezetben, egy 575m2-es telken elhelyezkedő családi ház , a két szinten mindösszesen 200m2 alapterülettel rendelkezik.
Az alsó szinten kialakításra került a nappali-konyha-étkező, melyek egy légtérben találhatóak, és közvetlen terasz kapcsolatosak, továbbá két hálószoba, WC, kamra, és nem utolsó sorban egy kazánhelyiség.
Az emeleti részen kapott helyet 2 hálószoba, melyből az egyik erkélyes, valamint egy nappali, és a fürdőszoba együtt a WC-vel.
Az új tulajdonosnak lehetősége van, ha esetleg kevésnek gondolná a meglévő ingatlan helyiségeit, hogy a tetőteret igénye, és elképzelése szerint beépítse.
A családi ház melegéről gázkazán gondoskodik, radiátorok hőleadásával.
A kert gyümölcsfákkal telepített, illetve udvari beállási lehetőség a személygépkocsik részére.
Az ingatlan számos lehetőséget rejt magába,melyet új tulajdonosa ízlése, illetve igénye szerint alakíthat, felújíthat. Elhelyezkedés szempontjából is nagyon jó adottságokkal rendelkezik, közelben buszmegálló, vasútállomás, bevásárlási lehetőségek stb.
Ajánlanám ezt az ingatlant azon kedves érdeklődőknek, akik nagycsaládos, vagy esetleg több generáció együtt élésére alkalmas házukat keresik , vagy csak egyszerűen kényelmes, tágas új családi otthonra vágynak.
Várom megtisztelő hívásukat, keressenek bizalommal.

Slájer Tamás

Slájer Tamás

Ingatlanértékesítő
Tinnye
+36 (20) 363 5186
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.