Platán soron 3. emeleti, áltagos állapotú lakás

1961 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsa belvárosához közel, a Platán soron eladó egy 56 nm hasznos alapterületű lakás. Az ingatlan egy 3 emeletes tömb 3. emeletén található.
A lakótömb keleti és nyugati fala homlokzat szigeleteléssel már ellátott, a külső nyílászárók műanyagra lettek cserélve. A lakás 2010-ben esett át jelentősebb felújításon. Ekkor teljesen megújult a fürdőszoba, és a konyha is. Megújultak a burkolatok, a konyha és a folyosó laminált parkettát kapott. A villamoshálózat részleges felújítást kapott. A helyiségeket gáz kovektorok fűtik. A lakás helyiségei: 2 egymásból nyíló, teljes értékű szoba (egyik erkély kapcsolattal), fürdőszoba, konyha, kamra, folyosó, melyen beépített szekrény kapott helyet. Az ingatlanhoz 2 db tároló tartozik. Parkolni a tömb körül kialakított parkolókban, illetve az utcán ingyenesen lehet. A közös költség mindösszesen: 7500 Ft.
Mindenkinek csak ajánlani tudom az ingatlant, aki belvároshoz közel, mégis csendes környéken szeretné kialakítani új életterét.
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.