Platán soron, 3. emeleti, erkélyes, cirkós lakás!

17334 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsán, a Platán soron vált eladóvá, ez a 3. emeleti, 55 m2-es, felújított, erkélyes lakás. Közvetlen közelében, iskola, óvoda, kispiac, bevásárlóközpontok megtalálhatók. Az ingatlant tulajdonosa felújította, melynek köszönheti jelenlegi jó állapotát. A felújítás során kicserélésre kerültek: a nyílászárok (fa hőszigeteltek ablakok, szúnyoghálóval és redőnnyel), a beltéri ajtók, a főbejárati ajtó, a teljes hideg-meleg burkolatok a lakás minden helyiségében, új víz és villamoshálózat, új fürdő, új konyhabútor beépített gépekkel, új zárt égésterű cirkó fűtésrendszer radiátorokkal, új beépített szekrények. A lakás teljes bútorzattal gépesítéssel eladó, amit az irányárár tartalmaz. A lakrész helységei: 2 külön bejáratú hálószoba melyek közül az egyikhez erkélykapcsolat tartozik, konyha, közlekedő, fürdő mellékhelyiséggel együtt. A lakáshoz földszinten saját és közös tároló is tartozik. Tájolás: Észak-Dél. Közös költség: 6500 Ft.
A társasházon korábban felújítások történtek: lépcsőházi ablakok cseréje, főbejárati ajtó cserje, teljesen új tetőszigetelés, kéményfelújítás. Ha Ön szeretne egy szép cirkós lakást, amibe egy tisztasági festést követően, csak be kell költöznie, akkor megtalálta a magához illőt. Kulcs az irodában.
Iroda: Nagykanizsa Platán sor 7

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.