„Pokol” mellett balra, telephely eladó!

780 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Lánycsókon, a „Pokol” bár mellett, közvetlenül az 57-es út oldalán eladó egy 1734 m2-es telek és a rajta lévő épület.

A telek egy 42 m-es hosszúságú úton közelíthető meg, amely szintén az ingatlanhoz tartozik. Az utat leszámítva, az ingatlan körbekerített, bejutni elektromos kapun keresztül lehetséges.

A területen áll egy déli tájolású, több részre osztott, 228 m2-es épület. Legnagyobb helyisége egy ügyfelek fogadására is alkalmas, modern irodai rész 41 m2-en, szociális helyiségekkel és egy kisebb raktárral kiegészülve.
Az épület további részei alkalmasak műhelynek, garázsnak, illetve szerviz- és / vagy szerelési tevékenységre. Korábban az ingatlanban jármű szerelés, illetve autókozmetika működött. Az épület két elválasztott részén elektronikus garázskapu működik. A műhely részben található egy csápos emelő is, amely a műszaki tevékenység során használatban volt, a továbbiakban az új tulajdonos elképzelése az irányadó, a vételár részét képezi.
Az épület külső nyílászáróit kicserélték. Az adminisztrációs helyiséget / ügyfél teret fatüzelésű kályhával lehet fűteni. A villamos hálózatot felújították, s ipari áram használatára is van lehetőség. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja.

Az épülettől kicsit távolabb található egy féltetős megoldású autóbeálló is, ami korábban egy mobil autómosó tetejeként szolgált.
Az épületet és az eszközöket jelenleg is bérlők használják, év végéig szóló megállapodással.

Várom megtisztelő érdeklődését és megtekintheti az ingatlant.

Szabó Zsolt Győző

Szabó Zsolt Győző

Ingatlanértékesítő
Mohács
+36 (20) 944 3719
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.