„Pokol” mellett balra, telephely eladó!

11148 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Lánycsókon, a „Pokol” bár mellett, közvetlenül az 57-es út oldalán eladó egy 1734 m2-es telek és a rajta lévő épület.

A telek egy 42 m-es hosszúságú úton közelíthető meg, amely szintén az ingatlanhoz tartozik. Az utat leszámítva, az ingatlan körbekerített, bejutni elektromos kapun keresztül lehetséges.

A területen áll egy déli tájolású, több részre osztott, 228 m2-es épület. Legnagyobb helyisége egy ügyfelek fogadására is alkalmas, modern irodai rész 41 m2-en, szociális helyiségekkel és egy kisebb raktárral kiegészülve.
Az épület további részei alkalmasak műhelynek, garázsnak, illetve szerviz- és / vagy szerelési tevékenységre. Korábban az ingatlanban jármű szerelés, illetve autókozmetika működött. Az épület két elválasztott részén elektronikus garázskapu működik.

Az épület külső nyílászáróit kicserélték. Az adminisztrációs helyiséget / ügyfél teret fatüzelésű kályhával lehet fűteni. A villamos hálózatot felújították, s ipari áram használatára is van lehetőség. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja.

Az épülettől kicsit távolabb található fél tetős megoldással egy autóbeálló is, ami korábban egy mobil autómosó tetejeként szolgált.
Az épületet és az eszközöket jelenleg is bérlők használják.

Várom megtisztelő érdeklődését és megtekintheti az ingatlant.

Szabó Zsolt Győző

Szabó Zsolt Győző

Ingatlanértékesítő
Mohács
+36 (20) 944 3719
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban