Polgári jellegű családi ház a Békési Gyógyfürdő közelében

2920 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínálom Békés város csendes, nyugodt környezetében található 135 m2 hasznos alapterületű polgári jellegű 3 szobás családi házat. Az 1930-as években épült vegyes falazatú ingatlan folyamatosan karbantartott, rendezett, szerkezetileg jó állapotú. A ház az elmúlt évek során nagyobb felújításon nem esett át, de állapotából adódóan akár azonnal, vagy igény szerinti korszerűsítést követően költözhető. A fűtését gáz és vegyes tüzelésű kazán is ellátja, a meleg vízről villanybojler gondoskodik.
A körbekerített 1085 m2-es gondozott teleken találhatunk melléképületeket, tárolókat és termő gyümölcsfákat. Elhelyezkedésének köszönhetően Békés központi része pár perc gyaloglással is könnyedén elérhető, valamint a Körös folyó, a Békési Gyógyfürdő és a Dánfoki Üdülőközpont szinte karnyújtásnyira található.
Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a szerkezetileg jó állapotú, békési, nagy családi ház, keressen bizalommal akár hétvégén is!
Irodánk teljes körű segítséget nyújt leendő és meglévő ügyfelei számára! Díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés, ingyenes ügyvédi véleményezés, energetikai tanúsítvány készítése!

Nagy János

Nagy János

3 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 942 7652
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban