Polgári lakás bérleti joga Szeged szívében

1614 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Az ingatlan Szeged impozáns helyén a Stefánián helyezkedik el, szemben a Tiszával, a Móra Ferenc Múzeummal és a Várral. Szomszédságában a Szegedi Nemzeti Szinház, a Múzeum-kert, a Széchenyi Tér, a Kárász utca miliője emeli e hely színvonalát.

Az épületben 10 komoly történelmi múlttal és híres lakókkal büszkélkedő lakás található, többségük az utóbbi években komoly korszerűsítésen és felújításon esett át. Az impozáns lépcsőház jelenleg is felújítás alatt van.

A lakás, az épület második emeletén helyezkedik el ennek köszönhetően csendes, és napsütötte. A délelőtti napsugarak átjárják a tágas egybe nyitható tereket.

A 135 négyzetméter, a 3,8 méter belmagasság a hatalmas kétszárnyú fa belső ajtók, az igényes konyha, a fürdőszoba, a privát függőfolyosó stílusa idézi a rég múlt nagypolgári hangulatát, a belső berendezéssel viszont a tulajdonosok egy laza könnyed francia elegáns stílust értek el.

Az ingatlan fenntartása, és rezsi költsége kedvező, köszönhetően a vastag 50 cm.es falazatnak, és a pár éve történt gázcirkó rendszerű radiátoros fűtés rendszer kialakításának.
A lakás rendezett, folyamatosan korszerűsített, az elmúlt években elkészült a villamosvezetékek újra húzása, a fürdő és konya berendezések cseréje, a nyílászárók javítása, és a falak glettelése.

A lakás tulajdonjoga az Önkormányzattól megvásárolható, akár részletfizetésre is, ebben az esetben hasonló a törlesztés összege mint a jelenlegi bérletidíj.(120.000.- Ft)

Az ingatlan hangulata páratlan, nézze meg a fotókat és az alaprajzot, majd tekintse meg személyesen is.

Kérjen időpontot!
a 06 30 2074192 telefonszámon
vagy a kocsis.agota@ving.hu címen.

Üdvözlettel: Kocsis Ágota ingatlanértékesítő

Rendszer adminisztrátor

Rendszer adminisztrátor

Back admin
Szeged
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban