Polgári stílusú családi ház Kunszigeten eladó

5104 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A nyugalom büszke őrzője még ma is kínálja meghitt békéjét!

Egy régi, jómódú család mára üresen álló polgári stílusú otthonát kínálom Önnek! Régen mindennek értéke volt, ma csak ára. Naponta elsuhanunk egy régi igazi otthon előtt, és észre sem vesszük! Ma már csak a dupla SUV beállós, térköves, lézerrel nyírt golfpálya füves, harcikutyás, nyáron is karácsonyi díszkivilágításban pompázó épület vonzza oda tekintetünket. Mindegy milyen rideg, csak drága legyen!
Én nem ilyet kínálok! Patinás, tekintélyt parancsoló és őrző épület. Emelt alapozás, tégla falak, félig pincézve. Három hatalmas utcai szoba, tekintélyes belmagasság, .... De kezdjük sorban: Bejárat hátulról, egy szőlőlugassal körbevett emelt teraszról. Kétszárnyú bejárati ajtó után az első meglepetés az előszoba kövezete. Miután a nyitott ajtón betűző vakító napfényhez hozzászokik a szemünk, előtűnik az apró, kb 5 milliméteres darabokból álló egybefüggő mozaik padló, keretes intarzia berakással. És a konyha is ilyen! A konyhaablakból rálátni az udvaron önfeledten, felszabadultan játszó gyermekekre. A zsivaly senkit nem zavar, a gondtalan jókedv jele. Konyha társa a kamra. Régi vidéki háztartáshoz méretezett. Hideg, és van hely befőttnek, lekvárnak, savanyúságnak, kolbásznak, sonkának benne.
Előszoba után a középső szoba a nappali. Szinte látom benne a nagy fotelt olvasólámpával, széles karfáján könyv. Igen könyv. Nem laptop vagy monitor, hanem illatos, nyomdaszagú könyv, benne könyvjelző.
Innen nyílik jobbra-balra a két háló. Nem szoba, terem. Hatalmas, háromszárnyas, függőlegesen is duplán tagolt redőnyös ablakokon ömlött be a fény. Hogy ne poroljunk a szobában, a varázslatos meleget ontó cserépkályha a szobán kívűlről, a fürdőből rakható.
Fürdő. Ajtaja közel a bejárathoz, napközben be lehet lépni, gyerekekkel nem kell veszekedni, ha udvari cipővel berohannak kezet mosni a „ kész a kaja!” varázsszóra. Praktikus, életszerű.
A régi vidéki élethez hozzá tartozott a „kert”. Az 1500 nm epedve várja, hogy vakargassák a hátát kapával, rotával, ekével. Természetesen ólak, fatároló, fészer, műhely is van, no meg pince. Nyugodtan gazdálkodhat, ha kedve tartja.
A pezsgő élet után felnőttek a gyerekek, unokák is, elment Papi, aztán sokára utána ment Mami is. Azóta „a régi ház körül csendes lett minden, ...”
Ha keres egy különleges helyet, ahol el lehet bújni a rohanó mindennapok elől, javaslom nézze meg! Garantáltan el tudja képzelni otthonát ezek között a szeretetet árasztó ódon falak között.
Irányár: 19.990.000 Ft
Hol van? Hívjon, megmutatom. Kérdése van? Sebaj, lesz még több is, de szívesen válaszolok mindegyikre legjobb tudásom szerint! Tel: 0630/601-9095
Mikor lehet az Öné? Azonnal, ha kifizette! Hitel kell? Van. Sőt! Ingatlanspecialista ügyvéd is!
Szóval hívjon!

Tóth Mária

Tóth Mária

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 601 9095
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.