Pomázi ikerház fél pazar kilátással

429 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Pomáz új építésű részén /Szelistye/ kínálunk megvételre egy ikerház felét. Csendes átmenő forgalomtól mentes, aszfaltozott utcában található az ingatlan.

A három szintes, 2000-ben épült tégla falazatú épület, szintenként 60 m2 tehát összesen 180 m2-es és az épületen belül átjárható . Az ingatlanhoz tartozik továbbá egy hatalmas műhely, mely a kialakításának köszönhető, hogy a természetes fény bevilágítja az egész műhelyt, 150 m2 és 4 m belmagasságú, valamint a domborzati viszonyok miatt úgy tűnik mintha az egész a föld alatt lenne. Alkalmas lehet raktározásra ,szerelő műhelynek ,vagy akár vállalkozás kialakítására is.

A szuterén szint alaprajz szerinti elosztása : világos, napsütötte nappali egyben a konyhával és az étkező , hálószoba, fürdőszoba egyben a WC-vel, tároló helység, valamint egy jelenleg dolgozó szobaként funkcionáló kis szoba, illetve a lépcsőház amin keresztül jutunk fel az emeleti részre.
Külön lakrésznek is alkalmas lehet a szuterén szint, vagy akár kiadásra is, mivel külön mérőórákkal rendelkezik. Bejárat az udvar hátsó része felől közelíthető meg.

Az emeleti szint bejárata az utca front felől közelíthető meg. Ezen a szinten kialakításra került egy világos nappali egy légtérben a konyhával, fürdőszoba, külön WC. A nappaliból az udvar hátsó kertjére néző nagy tágas teraszon gyönyörködhetünk az elénk táruló pazar panorámában .

A tetőtéri szinten található két hálószoba, egy fürdőszoba, és egy beépített terasz .

Kényelmünkről, és biztonságunkról elektromos kapu, locsolóberendezés, kamerarendszer illetve riasztórendszer gondoskodik .
A Hév állomás körülbelül 20 percnyi kényelmes sétával elérhető.
Várom megtisztelő hívásukat! Keressenek bizalommal!

Slájer Tamás

Slájer Tamás

Ingatlanértékesítő
Tinnye
+36 (20) 363 5186
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban