Pomázon HÉV közeli, két lakrészes családi ház!

2937 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Két külön lakrésszel rendelkező, kétszintes HÉV közeli családi ház keresi új lakóit Pomázon.

Két szint összes alapterülete: 130 nm. Alsó szint 50 nm, tetőtér 80 nm. Telek: 552 nm. A két lakrész külön bejárattal, egymás zavarása nélkül, a ház két ellentétes végén található.

Helyiségek alaprajz szerinti elrendezése:
Alsó szint: konyha, étkező, fürdő WC-vel, nappali. Felújításra szorul.
Felső szint: előszoba a földszinten, innen lépcső vezet fel a lakásba. Itt nappali, 3 félszoba, konyha étkezővel, fürdőszoba káddal és zuhanyzóval, kb 10 nm panorámás tetőterasz. A konyha, étkező, fürdőszoba és az egyik szoba szintjére két lépcsős szinteltolás. 2004-ben épült, jó állapotú.
(Alaprajz tájékoztató jellegű).

A ház alsó szintje vályog, korábban épült. A tetőtér beépítés 2004-ben történt, az alsó szint betongerendákkal lett megerősítve, ezáltal tehermentesítve az eredeti falakat az alsó szinten. A tetőteret 1,5 méter magas parapet fallal megemelték, így tágas 3,5 méter belmagasságú teret nyertek.
Az átépítés során az összes régi ablakot is lecserélték, műanyag nyílászárókra, tetőtérben helyenként tetőtéri ablakok. Kívülről 10 cm dryvit szigetelést kapott a ház. A villanyvezetékek az alsó szinten részleges felújítottak.
Fűtés gázzal, illetve vegyes tüzelésű kazánnal is lehetséges. A tetőtérben hűtő-fűtő klíma a nappaliban. A két lakrész külön rendszerrel fűthető, illetve víz, villany, gáz almérőkkel ellátott.

Az udvar betonozott, több gépkocsi beállására is alkalmas. Szintén az udvarban található egy kb. 15 nm alapterületű, korábban vegyes boltként funkcionáló helyiség, mellette garázs és tárolók.

A ház kitűnő elhelyezkedésű, közlekedés szempontjából Pomázi HÉV állomás, iskola, óvoda kb 4-5 perc séta, bevásárlási lehetőségek 2-3 perc séta.
Csendes, forgalomtól mentes utca, jó lakóközösség, zöld övezet.
Több lehetőséget rejtő adottságok: két különálló lakrész két generáció együttélésére alkalmas. Az alsó lakrész albérletbe kiadható, plusz bevételi forrás. A tárolók, garázs és korábbi üzlethelyiség megléte, akár üzleti vállalkozás lehetőségét is magában rejti.

Amennyiben ilyen adottságú házat keres:
Hívjon a hét bármely napján és egyeztetünk időpontot az ingatlan megtekintésére!

- Ügyfeleinknek, teljesen díjmentes hitel ügyintézés, bank független, ügyfél igényeire szabott legjobb piaci kamattal!
- Díjmentes, előzetes ügyvédi tanácsadás!
- Továbbá energetikai tanúsítás elkészítését is rövid határidővel vállaljuk!

Baginné Tonga Tímea

Baginné Tonga Tímea

Hiteltanácsadó, Prémium ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (20) 312 8045
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.