Inaktív ingatlan, csak a link birtokában tekinthető meg

Pöpec Könnyűszerkezetes Családi ház a Liliom lakóparkban

3089 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Szegeden a Zoltánfi István utcán eladó ez a 2023-ban épült, teljesen ÚJÉPÍTÉSŰ, Jó adottságokkal rendelkező, összesen 160 négyzetméteres, nappali plusz három szobás, könnyűszerkezetes fölszintes, dupla garázsos családi ház, melyhez egy 20 négyzetméteres terasz, mindezekhez 880 négyzetméteres telek is jár.
Magáról a technológiáról mellékelt videó tartalom elérhető.
A feltüntetett ár EMELT SZERKEZETKÉSZ ÁR, az ingatlan rövid határidő belül befejezhető, átvehető. További előny, hogy a feltűntetett árból az 5%-os Áfa visszaigényelhető, és az összes elérhető támogatás kihasználható rá, illetve a kivitelező vállalja a kulcsrakész befejezését is az ingatlannal.
A házban egy amerikai konyhás nappali, három hálószoba, két fürdőszoba , közlekedő háztartási helyiség, előtér, és egy külön Wc található. Az ingatlan központi része egy "szemmel alig látható " közel 50 nm-es amerikai konyhás nappali, melyből egy 20 négyzetméteres terasz tesz igazán hangulatossá. Nagyon fontos megjegyezni, hogy a kivitelező törekedett a magas minőségre, mindezeket figyelembe véve maximálisan kiemelik ez az ingatlan az átlagos ikerházak sorából és egyedülálló választássá teszi azt.

Az ingatlan tervezett energia ellátását és fűtését napelem hőszivattyú végzi, tervezett hűtéséről dupla klíma fog gondoskodnak, Fontos tény, hogy teljesen hétköznapi használat mellett is a rezsicsökkentés értékhatárai alatti a fogyasztás, így a rezsiköltség rendkívül alacsony, A környék infrastruktúrája és a közlekedés tökéletes, és busz , bolt, 2 percnyire található az ingatlantól.

A családi ház, egy igazán szerethető egységet képez, amely kiváló lakóhelye lehet, családoknak.
Teljes (totál) műszaki tartalom természetesen bármikor elérhető.

Az ingatlan megtekintése rugalmas.

Várom megtisztelő hívását:
KÓKAI FERENC
Prémium ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (70) 422 9777

Kókai Ferenc
PRÉMIUM

Kókai Ferenc

3 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (70) 422 9777
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban