Pöpec lakás az Alföldiben

170 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Szeged Alsóváros városrészében, az Alföldi utcában eladó, egy 1975 - ban épült negyedik emeleti , 42 nm - es, tégla építésű, kettő szobás franciaerkélyes lakás.
Az ingatlan tehermentes, szinte azonnal átvehető.
A társasház rendkívül kultúrált lakóközösséggel rendelkezik.
A lakás délkeleti fekvésű, napfényes ingatlan.
A lakás egy hangulatos nappali és egy hálószobából, fürdő és Wc, valamint egy konyha, és közlekedőből és egy kamrából áll. Az ingatlan központi része a tágas nappali ahonnan a franciaerkély könnyedén elérhető.
Az ingatlan fűtéséről konvektoros fűtés, hűtéséről klíma gondoskodik. Fontos tény, hogy teljesen hétköznapi használat mellett is a rezsicsökkentés értékhatárai alatti a fogyasztás, így a rezsiköltség rendkívül alacsony, a lakás teljes rezsiköltése 30.000 Ft / hó. További előny, hogy az eladó 2008-ban felújította a konyhát fürdőszobát , kicserélte a burkolatokat az előszobában, valamint kicserélte a nyílászárókat.
Legutolsó esztétikai felújítása 2020 ban volt.
Az ingatlan normál/jó állapotú, egy tisztasági festés után abszolút költözhető.
A környék infrastruktúrája tökéletes, tömegközlekedés, iskola, óvoda, gyógyszertár, orvosi TIK, egyetemi karok, élelmiszerboltok, kisboltok 1-2 percnyire az ingatlantól.

A lakás együttesen egy igazán szerethető egységet képez, amely kiváló lakóhelye lehet, fiatal pároknak, valamint akár befektetési célra is tökéletes.
Helyiségei:
- 2 Szoba
- közlekedő
- konyha
- kamra
- fürdő
- franciaerkély

Az ingatlan megtekintése rugalmas.

Várom megtisztelő hívását:
KÓKAI FERENC
Prémium ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (70) 422 9777

Kókai Ferenc

Kókai Ferenc

Prémium ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (70) 422 9777
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban