Praktikus otthon a Tisza szerelmeseinek

1487 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Praktikus otthon a Tisza szerelmeseinek

Szeged-Felsővárosban egy percre a Tiszától, csendes, madárcsicsergős utcában, parkosított zöld környezetben várja új tulajdonosát ez az 59 nm-es magasföldszinti, élhető méretű, napfényes lakás.

Elhelyezkedését tekintve ideális minden korosztály számára, hiszen a pár perc sétával minden elérhető, ami a napi életvitelhez szükséges. Közelben óvoda, iskola, üzletek. A belvárosban gyalog vagy kerékpárral is 10-15 perc alatt ott lehetünk. Az új tulajdonosnak számtalan lehetősége lesz a sportolásra és kirándulásra a festői Tisza mentén.

A négy emeletes panel társasház a 80' évek közepén épült. Ügyei rendezettek és lakóközössége baráti hangulatú. Jól kialakított közösségi terei nyugodt légkört biztosítanak az ott lakóknak.
A lépcsőház tágas, világos előterében 3 zárható közös tároló van kialakítva.

Az előszobába lépve jobbkéz felől egy EGYEDILEG tervezett és kivitelezett beépített FA gardóbszekrény fut végig, plafontól a padlóig. Bal oldalon a külön wc és fürdőszoba található. A fürdőben épített mosdó és egy pezsgőfürdős kád kínál kikapcsolódásra lehetőséget.

A nappali mérete kellemes, berendezése csak a fantázián múlik. Az utca felőli fal egyedi dekor falburkolatot kapott mely hang és hőszigetelésként is szolgál.

Az előszobából jobbra, az étkezőbe és konyhába lépünk, mely a tulajdonosok által át lett alakítva. Áthelyezésre került a radiátor és a teret egybenyitották. A konyhabútor egyedi tervek alapján készült szintén épített, beépített hűtőszekrénnyel, gránit munkapulttal. A tágas étkezőben, akár egy 4-8 fős család vagy társaság is kényelmesen elfér.

A lakásban rejlő potenciál kimagasló, ezt kihasználva lett kialakítva a két hálószoba közt mintegy válaszfalként is funkcionáló, két oldalon használható, szintén EGYEDI tervezésű FA gardróbszekrény, melybe egy toló ajtó is került a szobák közé.

Az ingatlan átlagos havi költségei:

- Közös költség: 9000 HUF/hó (tartalmazza a szemétszállítás díját)
- Villany: 5000 HUF/hó
- Gáz: 5000-7000 HUF/hó
- Fűtés: 14000-17000 HUF/hó

Extrák:
- redőny
- beépített bútorok
- klíma
- 4 db vízóra


A lakás TEHERMENTES és igény szerint akár AZONNAL költözhető!
Ha úgy érzi, IGEN, ez lehetne a következő otthonom, és még lépcsőznöm sem kell, kérem keressen elérhetőségeimen akár hétvégén is.!


Emellett irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt
- Adás-vétel lebonyolításában,
- Energetikai tanúsítvány készítésben,
- Hitel tanácsadás és ügyintézés,
- Ügyvédi ügyek, tanácsadás, szerődés.

Galgóczy Adrienn
Ingatlanértékesítő
I +36(30)533-7853 
I galgoczy.adrienn@ving.hu

Galgóczy Adrienn

Galgóczy Adrienn

Kapcsolattartó
Szeged
+36 (30) 533 7853
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.