Prémium 158 m²-es kiadó teraszos üzlethelyiség

765 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A Metrodom Panoráma Budapest egyik legkülönlegesebb lakóparkja. Az épület együttes önmagában is egy felső kategóriás üzleti környezetet kölcsönöz bármilyen vállalkozás számára. Itt található ez a földszinti 158 négyzetméteres napfényes, hosszútávra kiadó üzlethelyiség, 123 négyzetméteres front terasszal, amely rendeltetése, hogy prémium környezetet biztosítson a leendő bérlő üzleti tevékenységéhez. Meleg-konyhás étteremnek is kiváló választás lehet. Amennyiben szükséges a helyiség átalakítása, a bérbeadóval egyeztetve ez lehetséges és kivitelezhető.

Az épületben 24 órás portaszolgálat, igényes lobby, közösségi helyiség és lift is található, amely tovább növeli a bérlői igények kiszolgálását. Tömegközlekedés szempontjából is kiváló a helyzet, a 3-as metró, a 14-es villamos, a 30-as és a 230-as buszok járnak itt. Parkolás mélygarázsban (25e Ft/hó), vagy az utcán díjmentesen lehetséges.

Az épületben még néhány irodahelyiség kiadó, ezért igény esetén alternatívával is tudok szolgálni.

A megtekintéshez kérem hívjon, akár hétvégén is!

Barna József

Barna József

Cégvezető, értékesítési vezető
Budapest
+36 (70) 772 2711
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.