Prémium 97 m²-es kiadó iroda a Panoráma lakóparkban

950 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A Metrodom Panoráma Budapest egyik legkülönlegesebb lakóparkja. Az épület együttes önmagában is egy felső kategóriás üzleti környezetet kölcsönöz bármilyen vállalkozás számára. Itt található ez az első emeleti 97 négyzetméteres napfényes, hosszútávra kiadó irodahelyiség, amely rendeltetése, hogy prémium környezetet biztosítson a leendő bérlő üzleti tevékenységéhez. Amennyiben szükséges, a helyiség minimális átalakítása lehetséges és kivitelezhető a bérleti idő megkezdéséhez.

A helyiségben a klímát és a konyhát a bérbeadó kialakítja a szerződéskötést követő 30 napon belül.

Az épületben 24 órás portaszolgálat, igényes lobby, közösségi helyiség és lift is található, amely tovább növeli a bérlői igények kiszolgálását. Tömegközlekedés szempontjából is kiváló a helyzet, a 3-as metró, a 14-es villamos, a 30-as és a 230-as buszok járnak itt. Parkolás mélygarázsban (25e Ft/hó), vagy az utcán díjmentesen lehetséges.

Az épületben még néhány irodahelyiség kiadó, ezért igény esetén alternatívával is tudok szolgálni.

A megtekintéshez kérem hívjon, akár hétvégén is!

Metrodom Panoráma is one of the most unique apartment complexes of Budapest. The building grouping itself provides a business atmosphere for any enterprise. Here you can find this 97-square-meter, sunny office space which is aimed at providing top quality atmosphere for its future tenant. In case it is necessary, a little remodelling is possible and feasible in order to start the renting period.

Within the building there is a 24-hour reception service, a demanding lobby, a community space as well as an elevator that further increase the service standards of tenant requirement fulfillment. The location is excellent from the point of view of public transport too: Metro line 3, tram line 14, and bus lines 30 and 230 are available. Parking is possible in the underground parking garage (for 25,000 HUF/month) or on the street for free.

Within the building there are further office spaces for rent therefore I can offer you alternatives for this one if necessary.

If you wish to view this property, do not hesitate to contact me even on weekends.

Barna József

Barna József

Cégvezető, értékesítési vezető
Budapest
+36 (70) 772 2711
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.