Prémium kategória exkluzív környezetben

1093 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Önnek ajánlom ezt a minden tekintetben prémium kategóriás családi otthont, ha fontos az Ön számára az exkluzív környezet, a biztonság és a saját kert nyújtotta szabadság.

Ez a csodálatos lakás a budai Svábhegyen közel 4000 m2-es telken épülő kétszer 3 lakásos társasházban kerül kialakításra.
A társasházak ősfás környezetben, a Svábhegy legszebb legnyugodtabb és talán legbiztonságosabb részén az elnöki rezidencia szomszédságában valósulnak meg.
Az épületek a kivitelezés során végig dokumentálva kizárólag prémium kategóriás anyagok felhasználásával épülnek.
Minden lakás külön terepszinti bejárattal rendelkezik, ugyanakkor saját lifttel is megközelíthetőek a pinceszinten elhelyezkedő teremgarázsból, ahol a padlóba helyezett fordítókorong segíti a kényelmes és biztonságos be és kihajtást.
A lakások megfelelnek a legszigorúbb energetikai előírásoknak, AA++ besorolásúak.
Lakásonként egyedi levegő hőszivattyú gondoskodik a fűtésről és nyáron a hűtésről.

A lakás az A épület földszintjén helyezkedik el. 300m2 saját kertel rendelkezik melyet a 135m2-es fűtött teraszról érhetünk el.
A tágas nappali/étkező/konyha hármas alapterülete közel 70m2, helyet kapott még 3 teljes értékű hálószoba, egy kádas és egy zuhanyzós fürdőszoba, valamint vendég mosdó.
A felszereltség része a helyiségenként változó padló, illetve mennyezetfűtés/hűtés, a friss levegős szellőztető, a központi porszívó, videókaputelefon, kamerarendszer, okosotthon rendszer.

Az építkezés ezen szakaszában a leendő tulajdonosnak lehetősége van a nyílászárók és burkolatok kiválasztására az ingatlan minőségének megfelelő prémium kategóriábanHívjon még ma és tekintse meg ezt a szuper családi otthont.

Irodánk csapata segítségével teljeskörü szolgáltatást nyújtok az adás-vétel lebonyolítása során.
Szükség esetén díjmentes hiteltanácsadással, jogi tanácsadással és energetikus biztosításával állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Vajnoczki Gábor

Vajnoczki Gábor

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (70) 634 7663
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban