Prémium kategóriás családi ház Hódmezővásárhelyen.

3532 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Hódmezővásárhely kedvelt, kertvárosias részén, csendes utcában eladó 2014 - ben épült, minden igényt kielégítő 307 négyzetméter hasznos alapterületű kétszintes családi ház, 688 négyzetméteres telken. Az ingatlan egészére jellemző az igényes, prémium anyagok használata, valamint a minőségi kivitelezés. A ház földszinti részén kapott helyet a két autó befogadására alkalmas dupla garázs, előtér, háztartási helyiség és kazánház, külön WC. és mosdó, fürdőszoba, udvarra néző dolgozószoba, hálószoba, tágas nappali és étkező, konyha, tároló helyiség, valamint a parkosított udvarra néző fedett terasz. Az emeleti részen 3 db. hálószoba, kialakításra váró fürdőszoba és gardrób, külön WC., és fedett terasz került kialakításra. A kertben automata öntöző rendszer szolgálja szépen megtervezett és ültetett növényzet öntözését.
Az ingatlan gépészetileg és hőtechnikailag is megfelel a legújabb elvárásoknak is, a fűtés egyedi gáz, padló, fal és mennyezet fűtéssel,hővisszanyerővel ellátott szellőztető rendszerrel kiépítve, a külső falak szigeteléssel ellátva.
A ház megközelíthetősége kiváló, közel helyezkedik el a 47- es számú főút, a most épülő várost elkerülő út, mégis csöndes környezetben élvezhetjük a kertváros nyugalmát.

Dr. Vass Zoltán

Dr. Vass Zoltán

Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (30) 249 0482
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.